Fútbol

Rodrigo Riquelme: "Venir al Girona ha estat una gran decisió"

El jugador cedit per l'Atlético de Madrid ha reconegut que va tenir una conversa amb Simeone on l'argentí li va fer veure que encara no era prou "madur"

Rodrigo Riquelme celebrant el seu gol ahir a Montilivi. / GironaFC

Girona

El Girona juga dilluns a les 21:00 h davant l'Atlético de Madrid a Montilivi en un partit que, de nou, serà molt especial per a Rodrigo Riquelme, futbolista cedit pel conjunt madrileny que s'enfrontarà als seus excompanys i al club de la seva vida.

Partit especial: "És una mica diferent del que vaig viure en la primera volta perquè no és el mateix anar al Metropolitano. Estic tranquil, és una setmana especial però res més. L'equip està treballant molt bé i confio molt en el fet que farem un gran paper."

Els rumors de la premsa: "Soc conscient que surten notícies a la premsa i coses, però no les llegeixo. Tinc la sensació que si ho faig serà perjudicial i em centro en el dia a dia. Fins i tot als representants els hi dic que no em diguin res, així que no sé què passarà la temporada que ve."

La decisió de marxar i la conversa amb Simeone: "Crec que cada jugador té el seu temps de maduració. Jo quan vaig parlar amb Simeone va ser molt positiu. Ell em va donar la seva versió i jo hi confio molt. Em vaig deixar aconsellar pel que em va dir i vam creure que era la millor decisió, potser perquè no estava prou madur per estar aquest any a l'Atlético. Crec que he fet un pas bo venint al Girona, un club familiar i estic fent el possible per ajudar. Jo sóc una persona que valora molt la sinceritat. Simeone ho és i m'ho ha demostrat. Ara estic agafant aquesta maduració i ara sí que em veig preparat per jugar a l'Atlético, però tot exigeix acabar bé la temporada amb el Girona i complir els objectius."

El partit de Getafe: "No vam fer una bona primera part, però això és futbol i cada setmana et dona l'oportunitat de competir i sumar tres punts. Ara ja estem centrats en el partit contra l'Atlético i anirem a sumar els tres punts com sempre."

El millor moment de l'Atlético: "Està en un bon moment, segurament el millor de la temporada perquè han agafat aquesta dinàmica positiva que estava clar que en un moment o altre arribaria."

El gest de la celebració: "El gest que faig significa t'estimo en el llenguatge de signes i és un missatge per la meva família."

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad