Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

La jutgessa envia a judici Bartomeu i Masferrer per un delicte d'injúries en el cas 'Barçagate'

L'expresident del Barça i la seva mà dreta seran jutjats per un delicte continuat d'injúries greus amb publicitat arran d'una querella presentada per l'empresari Jaume Roures en el marc del 'Barçagate', el cas de les xarxes socials que va investigar el 'Què t'hi Jugues' de SER Catalunya.

La jutgessa envia a judici Bartomeu i Masferrer per un delicte d'injúries en el cas 'Barçagate'

La jutgessa envia a judici Bartomeu i Masferrer per un delicte d'injúries en el cas 'Barçagate'

39:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1678451355772/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La titular del jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona, Alejandra Gil, envia a judici l'expresident del Barça Josep Maria Bartomeu i la seva mà dreta, Jaume Masferrer, per un delicte continuat d'injúries greus amb publicitat i els imposa una fiança de 100.000 euros sota l'amenaça d'embargament dels seus béns en el cas que no la dipositin en les properes 24 hores. Aquest judici té relació amb el cas 'Barçagate', que també s'està instruint en el mateix jutjat 13 i sota la tutela de la jutgessa Gil, però pertany a una segona branca iniciada per l'empresari Jaume Roures, que va presentar una querella per injúries i calúmnies pels missatges emesos a diversos perfils de xarxes socials propietat del grup Nicestream, el conglomerat contractat pel Barça entre el 2017 i el 2020.

El 'Què t'hi Jugues' de SER Catalunya va destapar aquesta contractació i els missatges contra diverses persones de l'entorn blaugrana el 17 de febrer del 2020, mesos abans que un grup de socis presentés una denúncia al jutjat contra l'expresident Bartomeu i tres col·laboradors més, Jaume Masferrer, el CEO del club Òscar Grau i el responsable dels serveis jurídics, Romà Gómez Ponti. Paral·lelament a aquesta denúncia, Jaume Roures també va presentar la seva particular querella, per la qual Bartomeu i Masferrer seran jutjats. Els missatges contra el fundador de Mediapro van ser publicats al perfil de Twitter 'Jaume de Terror II' i a la pàgina de Facebook 'Jaume un Film de Terror', totes dues conegudes pel club, ja que formaven part dels informes que l'entitat barcelonista rebia del grup Nicestream. Missatges com "financiador del golpe de Estado", "colaborador de ETA", "catanazi y enfermo Roures", "la zorra de Jaume Roures" o "empiezan las rebajas y tu flora intestinal lo sabe. Llévate estos rollos de papel para limpiarte el culo con la cara de Jaume Roures".

Roures, en declaracions al 'Què t'hi Jugues', considera que l'obertura de judici és "molt lògica", però el considera "el menys important de tot allò que els caurà a sobre" en aquest cas 'Barçagate', en el qual també s'hi relaciona el pagament a diversos periodistes: "Hi ha una correspondència entre Bartomeu, Masferrer, Albert Lesán, Marçal Lorente i el senyor Sambola, on Bartomeu li pregunta a Sambola si li queden diners al compte per pagar aquests senyors per uns conceptes que després canvien, com també canvien les empreses. És evident que aquí hi ha una manipulació total dels mitjans i dels diners del club. Ara ho estem mirant. Si no està aportat pel senyor Laporta a la Fiscalia ho farem nosaltres, perquè és grossíssim". "És una mostra més d'administració deslleial dels diners dels socis", ha manifestat Roures.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00