Aquí LleidaAquí Lleida
Sociedad

Què demanen i diuen les empresàries de Lleida?

En quantes fotos d'informacions empresarials, avui, surten dones?

Quantes dones empresaries surten a les fotos?

22:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000041350/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

LLEIDA

Setmana del 8 de març, on s'ha anunciat la llei que ha de garantir la representativitat paritària, entre homes i dones en l'àmbit de les grans empreses siguin públiques o privades. Grans empreses vol dir amb més de 250 treballadors i 50 milions d'euros de negoci. I, a l’Aquí Lleida ens preguntem: A Lleida, tot això com ho tenim?

Què demanen, i que diuen les dones empresàries de Lleida? Escolta la Desiré Mata, propietària de la perruqueria "Mata i Campanya", amb 10 persones al seu càrrec; la Pili Sánchez, propietària del forn-cafeteria "La Nova Pastera"; la Gemma Cases, propietària de la botiga de roba "Kruïlla", amb Show-Room al carrer Vila Antònia i també venda on line; i, Pepi Novell, propietària de la botiga i taller de confecció "Pepa i Punt". Que hi diu també, Laia Rogel, la presidenta de l’Associació d’Empresàries de Lleida, Ap! ?

I, anem d'informes. El de Comissions Obreres que hi posem veu amb la portaveu Imma Romeo, per explicar en què estem millor, i en què no ha millorat el mercat laboral femení. I amb la subdirectora del diari Segre, Anna Gòmez hi posem l’anàlisi. Per cert, saps en quantes fotos d’informacions empresarials publicades avui a la premsa, surten dones? Tot, t’ho expliquem als podcast.

8M. L'anàlisi d'Anna Gòmez, subdirectora del diari Segre

13:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000041367/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00