Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El Barça va fer el pitjor partit de la temporada a Almeria"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la derrota del FC Barcelona a Almeria amb el trident Jofre Mateu, Moisés Hurtado i Lluís Cortés

"El Barça va fer el pitjor partit de la temporada a Almeria"

"El Barça va fer el pitjor partit de la temporada a Almeria"

35:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1677515181739/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El FC Barcelona ha tancat el cap de setmana com a líder de la Lliga i amb 7 punts més que l'immediat perseguidor, el Real Madrid. Els blancs van empatar al derbi contra l'Atlético i els de Xavi tenien una oportunitat d'or per ampliar l'avantatge a deu punts, però el Barça va caure 1-0 al camp de l'Almeria. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat amb el trident Jofre Mateu, Moisés Hurtado i Lluís Cortés.

"El Barça va fer el pitjor partit de la temporada", ha afirmat contundent Cortés, qui ha destacat també que l'equip "no va fer mèrits per guanyar". A més, Jofre Mateu ha afirmat que, per a ell, "el pla de partit d'ahir no és correcte", però que ahir "els jugadors no anaven", i Hurtado ha analitzat: "s'està comprovant que quan es fan rotacions no donen el nivell".

Encara sobre el partit d'ahir, Jofre Mateu ha analitzat que "va ser un problema d'actitud" i Cortés ha reflexionat: "si va ser un problema d'actitud o de futbol? La suma dels dos, ahir. Però no creieu que pot facilitar la predisposició de l'equip posant l'11 que has de posar aquest dia?" i Mateu ha respost: "t'ho compro 100%, però precisament ahir no et jugues tant, ahir és un dia on pots caure. Si punxes ahir, no passa res".

Per altra banda, al 'Què t'hi Jugues!' hem explicat que al vestidor del Barça calculen que Robert Lewandowski estarà entre 2 i 3 setmanes de baixa per a la sobrecàrrega que té al bíceps femoral de la cuixa esquerra i, per tant, està descartat 100% pel Clàssic de dijous. Sobre la baixa, Jofre Mateu ha opinat: "em preocupa moltíssim la baixa de Lewandowski, és la figura on t'has de sustentar per tirar endavant qualsevol partit".

Amb la baixa de Lewandowski, un dels grans dubtes de cara al Clàssic de dijous, el partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei, és: qui serà el davanter centre titular? "Si arriba Ansu que sigui ell, si no arriba posaria a Ferran Torres", ha destacat Mateu i Cortés en la mateixa línia ha dit que per a ell "primera opció Ferran i segona Ansu". Lewandowski no serà l'única baixa, també ho serà Pedri, que ja porta uns dies lesionat, però Cortés ha destacat la seva incidència en el joc de l'equip: "la baixa de Pedri es nota molt, pel que et genera ell, però per Lewandowski també es nota molt, havien trobat la sinergia".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00