Hora 14 CatalunyaHora 14 Catalunya
Sociedad

Un home de 34 anys ha mort en un xoc frontal a Calella

La presència d'un porc senglar hauria propiciat la topada entre els dos turismes que es va produir en un vial de la C-32

Amb aquesta víctima mortal són 16 les persones que han perdut la vida a la carretera en el que portem d'any a Catalunya / David Pereiras

Calella

Un home de 34 anys, de Mataró, ha mort després de patir un xoc frontal en una vial de la C-32, a Calella. L'accident es va produir dilluns al vespre i segons el Servei Català de Trànsit, la presència d'un porc senglar a la via és el que hauria propiciat el sinistre entre els dos turismes.

Arran d'aquesta topada, el passatger davanter d'un dels vehicles va resultar ferit crític i va ser traslladat a l'Hospital Clínic de Barcelona on va morir al dia següent. El xoc va deixar també 3 persones ferides, una d'elles en estat crític i altres dues amb ferides de caràcter greu.

Arran de la incidència, es van activar nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals van efectuar tasques d’excarceració i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima mortal són 16 les persones que han perdut la vida a la carretera en el que portem d'any a Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00