Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça es planteja fer caixa amb Abde o Nico

Al 'Què t'hi Jugues!' expliquem que el Barça intentarà rendibilitzar econòmicament el futbol base

El Barça es planteja fer caixa amb Abde o Nico

El Barça es planteja fer caixa amb Abde o Nico

09:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1675871668935/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça intentarà rendibilitzar econòmicament el futbol base. És una de les màximes que ha traslladat Laporta a l'estructura de futbol. És per això que el Barça estudia fer caixa amb jugadors que no siguin cabdals al primer equip com és el cas dels cedits Abde o Nico. Abde s'ha revalortizat a Osasuna. Nico no, perquè s'ha lesionat. Però el Barça es planteja fer caixa amb aquests futbolistes.

La idea és fer com es va fer amb Jutglà. Fer negoci amb jugadors que són bons per fer un pas més del Barça B, per jugar a Primera, però que no tenen nivell per ser titulars al primer equip.

Aquesta temporada 19 jugadors s'han desvinculat definitivament del filial. 10 fitxatges i 13 que pugen del B. En total s'han gastat 3,7 milions i s'han ingressat 6 milions, 5 dels quals són de Ferran Jutglà.

Aquí el Barça té una dificultat afegida. Els joves tenen contractes curts i la majoria dels que formes marxen lliures als 18. Per això, se'ls ha de renovar i després cedir per revaloritzar-los i vendre'ls, com s'ha fet amb Abde o Nico

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00