Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"La gente en Turquía tiene mucho miedo de que en cualquier momento venga otra réplica"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb un testimoni dels terratrèmols a Turquia: Miguel Cardoso, futbolista portuguès que juga al Kayserispor

"La gente en Turquía tiene mucho miedo de que en cualquier momento venga otra réplica"

"La gente en Turquía tiene mucho miedo de que en cualquier momento venga otra réplica"

06:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1675783156526/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb un testimoni dels terratrèmols que s'han viscut aquestes últimes hores a Turquia i que ja han provocat més de 5.000 víctimes mortals i més de 20.000 ferits; és Miguel Cardoso, un futbolista portuguès que està jugant a primera divisió de Turquia, al Kayserispor. Ell viu a Kayseri, una ciutat que està molt a prop, a poc més de 200 quilòmetres, de la zona que es va registrar com l'epicentre dels dos terratrèmols. Quan va passar tot ell estava fora, perquè jugaven a una altra ciutat, més lluny de la zona més afectada, però la seva família sí que era a casa i ens ha explicat a SER Catalunya el que van viure: "lo sintieron mucho, tuvieron que salir dos veces de casa e incluso nuestro apartamento tiene muchas fisuras. Lo pasaron mal, pero ya pasó".

Miguel Cardoso ha detallat al 'Què t'hi Jugues!' que hi va haver dos terratrèmols, un de 7'7 i un de 7'6 a l'escala de Richter. Afortunadament, la seva família estan tots bé i és un miracle que a la seva ciutat, segons explica ell, no hi hagi víctimes mortals. El futbolista portuguès estava ja en un avió, a punt de volar a Lisboa, per marxar uns dies d'allà i tornar a casa amb la seva família. Ens ha dit que a Turquia tothom té molta por davant la possibilitat que hi hagi rèpliques. "Está todo el mundo con mucho miedo. La gente espera que en cualquier momento tenga que salir o que pueda venir otra réplica. La gente está muy aprensiva, pero ahora se ha calmado un poco y esperemos que no vengan más réplicas fuertes", ha explicat a SER Catalunya.

Finalment, Miguel Cardoso també ha detallat a SER Catalunya com tot el país està bolcat en ajudar, però també de les dificultats que hi ha per retirar la runa, buscar persones, i com el fred ho està complicant tot. "Toda la gente está intentando ayudar como puede, nuestro club también intenta ayudar. La gente intenta ayudar con algo de material, porque hace mucho frío, las condiciones no son las mejores", ha afirmat. Ara la Federació Turca els hi ha donat un parell de dies mentre pren una decisió sobre les competicions esportives del país, que trigaran en tornar a la normalitat, si és que acabant tornant aquesta temporada.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad