Fútbol

Aleix Garcia, Bueno i Oriol Romeu, inamovibles per Míchel

Són els únics tres futbolistes que han sigut titulars sempre que han estat disponibles

AQUI GIRONA ESPORTS 07/02

AQUI GIRONA ESPORTS 07/02

09:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000033133/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Girona ja ha disputat vint jornades de la Liga i és moment per poder començar a treure algunes conclusions, com per exemple que Aleix García, Oriol Romeu i Santi Bueno són els tres únics futbolistes que Míchel Sánchez sempre ha alineat a l'onze titular quan els ha tingut disponibles.

Avui també hem volgut treure la lupa per a rescatar algunes de les dades que ens ha deixat aquesta primera volta...

Primer de tot hem volgut repassar quina és la columna vertebral del Girona, és a dir quins són els cinc jugadors que més ha utilitzat Míchel a l'onze titular i que més minuts han disputat des de l'inici de la temporada.Hi ha un total de SET futbolistes que estan per sobre dels 1000 minuts després de les primeres vint jornades i tots ells superen els 1200, per tant, són jugadors que han jugat molt a les ordres de Míchel i que han sigut bastant indiscutibles. De tots ells, només n'hi ha un que hagi jugat tots els partits i que en tots ells hagi estat titular: Aleix Garcia, el futbolista de la plantilla del Girona amb més minuts amb un total de 1742, és a dir s'ha perdut només 28 minuts en tota la lliga. A més, Aleix Garcia encara no ha vist cap targeta groga, per tant, no està amenaçat de pedres cap partit, almenys per acumulació. El segon amb més minuts és Santi Bueno. L'uruguaià ha jugat de titular els 19 partits en els quals ha estat disponible i només s'ha perdut l'enfrontament amb el Barça per la vermella de Villarreal. Suma 1698 minuts sobre la gespa, és a dir només s'ha perdut el partit del Barça i els 12' de l'expulsió a La Ceràmica.

Després d'aquest primer grup de dos intocables, hi ha tres futbolistes que es troben dins la franja dels 1400 minuts sobre la gespa. Taty Castellanos, Oriol Romeu i Miguel Gutiérrez. Romeu ha jugat 16/16 partits en els quals ha estat disponible i no ha estat mai substituït, però el d'Ulldecona va arribar amb la Lliga ja començada. Miguel i Taty només han estat suplents en 2 i 1 ocasió respectivament.Els dos últims jugadors amb 1200 minuts són Arnau Martínez i Rodrigo Riquelme. El madrileny ha jugat tots els partits excepte un, per lesió, però en cinc d'ells ha estat suplent. Arnau, en canvi, va començar la Lliga amb tres suplències, fet que l'ha condicionat en aquest sentit.

I els porters... com estan les estadístiques?

Doncs just aquesta jornada s'han igualat els números al cent per cent. Juan Carlos va ser indiscutible fins a la jornada 10 i ha jugat 900 minuts, els mateixos que Gazzaniga, que amb el partit davant el València també va arribar a la mateixa xifra de minuts.

En l'apartat golejador... quants gols ha fet el Girona i qui els ha fet?

El Girona ha marcat 27 gols en 20 jornades, és a dir una mitjana d'1,35 gols per partit, que s'han repartit entre 12 futbolistes que han vist porteria.Stuani és el pitxitxi amb cinc dianes, seguit de Taty Castellanos, amb 4 i Riquelme amb 3. Després un grup format per Arnau Martínez, David López, Samu Saiz, Iván Martín i Yángel Herrera amb 2 cadascú i completat per les úniques dianes de Romeu, Toni Villa, Borja García i Reinier.

A banda de tot això, ahir també vam conèixer un nou horari pel Girona... Els de Míchel Sánchez ja coneixen els seus tres propers horaris, és a dir, quan jugaran la resta de partits d'aquest mes de febrer. L'últim que faltava per conèixer era el de l'Athletic de Bilbao al Nuevo San Mamés, que serà el diumenge dia 26 a partir de les 14:00 h. Ara, abans d'aquesta visita a Bilbao, el Girona jugarà dos divendres consecutius, el d'aquest cap de setmana a les 21:00 a Cádiz i la setmana que ve a la mateixa hora davant l'Almeria, però en aquest cas a Montilivi.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad