Fútbol

Borja Garcia, el retorn perfecte a Montilivi

El "24" va tornar a l'11 titular set mesos després i ho va fer amb un gol que va valer tres punts

AQUI GIRONA ESPORTS 06/02

AQUI GIRONA ESPORTS 06/02

14:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000033111/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Girona va guanyar ahir per 1-0 davant el València en un gran partit a Montilivi on el protagonista de la tarda va ser Borja García, que després de més de mig any tornava a l’11 titular i va ser l’autor del gol del triomf dels de Míchel, que s’allunyen fins a cinc punts de la zona de descens i que també van aconseguir la primera porteria a zero de la temporada.

Superiors de principi a fi, amb falta de punteria, però més sòlids que mai

Victòria molt important la que va aconseguir ahir l’equip de Míchel Sánchez davant un València que més enllà de dues errades puntuals no va tenir pràcticament cap opció de fer mal a un Girona que es va mostrar més sòlid que mai i que podria haver golejat, perquè va arribar a xutar fins a vint ocasions, en un duel, en el que, com diu el tècnic madrileny, era fonamental guanyar.

Hi ha moltes coses per analitzar del partit d’ahir i la majoria bones, però a nivell de números un dels punts més interessants és que l’equip s’ha situat amb 24 punts a la classificació, cinc més que el Cádiz, proper rival i que és qui marca el descens ara mateix a Segona Divisió. El Girona va retrobar-se ahir amb la victòria després de dues derrotes consecutives i es manté en dotzena posició, a més de deixar el València amb 20 punts en una situació crítica, però Míchel, després del partit va deixar clar que no hi ha temps per la relaxació i que s’ha de continuar treballant humilment.

Entre algun dels punts claus del partit hi ha una de les grans novetats... és que una volta després de començar la Lliga el Girona va aconseguir deixar la porteria a zero per primera vegada aquesta temporada. Ahir Gazzaniga va ser determinant en un parell d'ocasions, les úniques en les quals el València va posar contra les cordes als gironins. La més clara, en una pèrdua d'Iván Martín, que Yunus Musah va plantar-se davant l'argentí després d'una conducció de 25 metres, però Gazzaniga, que havia comès un error important la setmana passada, va treure un excel·lent peu que va evitar el 0-1. I a la roda de premsa posterior, malgrat estar content, Míchel va insistir en el fet que la clau és marcar més gols que el rival.

La porteria a zero

Una de les notícies positives del partit va ser també el rendiment de Valery Fernández al lateral dret. El de l'Escala, que va donar un ensurt a l'entrenament el dissabte al migdia, va decidir forçar i jugar els 90' davant el València, ocupant la posició d'Arnau i va complir amb nota tot i que feia molt de temps que no ho feia en aquesta posició. Després del partit, el gironí va remarcar la importància de l'afició a Montilivi.

Borja Garcia va retornar la confiança de Míchel amb gol i un excel·lent partit

Va ser la gran novetat a l'onze titular de Míchel. El tècnic madrileny no s'ha amagat mai de la devoció pel "24" i ahir després del partit i de què amb un gol seu el Girona hagués aconseguit la victòria, es va tornar a desfer amb elogis cap al mitjapunta. Com no podia ser d'una altra manera després de tornar a jugar com a titular després de pràcticament set mesos, Borja va mostrar-se molt i molt feliç de fer el retorn somiat. "És el retorn somiat, han sigut molts mesos de treball a l'ombra, de complicacions... Poder tornar ajudant a l'equip amb un gol és immillorable, sento una gran alegria", va comentar el futbolista.

El Girona jugarà divendres a les 21:00 al camp del Cádiz, en un nou partit molt i molt important pel futur dels gironins, que visiten el camp de l'equip que ara mateix marca el descens.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00