Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Raphinha per a mi és millor jugador que Dembélé"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat del FC Barcelona, líder i a 5 punts del Real Madrid, amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Moisés Hurtado

"Raphinha per a mi és millor jugador que Dembélé"

"Raphinha per a mi és millor jugador que Dembélé"

40:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1675090764023/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana el FC Barcelona va aconseguir un triomf important, a Montilivi, 0-1 contra el Girona FC, amb un solitari gol de Pedri. A més, aquesta jornada el Real Madrid ha empatat contra la Real Sociedad al Bernabéu i, per tant, el FC Barcelona és líder i té cinc punts d'avantatge respecte a els blancs. Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat l'actualitat amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Moisés Hurtado.

"El partit de Montilivi evidencia que el Barça és un equip més solvent, però que per atacar blocs baixos el Barça s'encalla", ha analitzat Delmàs als micròfons de SER Catalunya, qui ha afegit que al Barça "falta atreviment, més varietat de joc i que l'equip creï situacions favorables perquè els atacants puguin tenir escenaris on desequilibrar". Per altra banda, encara sobre el partit contra el Girona, Jofre Mateu ha destacat que "els extrems van fer un partit pèssim pel que fa a decisions i execucions".

Per altra banda, sobre el joc del FC Barcelona Moisés Hurtado ha destacat que en els partits del Barça "ja saps més o menys quins moviments farà l'equip" i que "el que ha canviat al Barça respecte a els últims anys és Ter Stegen". En la mateixa línia Àlex Delmàs ha explicat: "li hem trobat a faltar al Barça que sigui una mica més flexible tàcticament" i Jofre Mateu ha sentenciat: "al Barça hi ha falta de lideratges".

Aquest dissabte a Montilivi es va lesionar Ousmane Dembélé i al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat les opcions del FC Barcelona arran d'aquest contratemps. "Raphinha és molt bon jugador i ara ha de fer un pas endavant, però m'agradaria que ara Ansu Fati tingui continuïtat", ha opinat Delmàs, mentre que Jofre Mateu ha destacat: "Raphinha per a mi és millor jugador que Dembélé".

Finalment, al 'Què t'hi Jugues!' hem seguit en directe el sorteig de les semifinals de la Copa del Rei: i hi haurà un Clàssic, un FC Barcelona - Real Madrid. "Preferiria un altre encreuament, però hi haurem de fer front", ha explicat Jofre Mateu, mentre que Delmàs ha destacat: "és l'eliminatòria més exigent que podria haver-hi, pels dos equips suposarà molt desgast".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00