Fútbol

El Girona té encarrilada la renovació de Valery i tem per la lesió de Couto

El futbolista de l'Escala acaba contracte aquest mes de juny, però la voluntat de les dues parts és arribar aviat a un acord

GIRONA, 28/01/2023.- El centrocampista del Girona Valery Fernández (i) y el defensa del FC Barcelona Jules Koundé durante el partido de LaLiga entre el Girona CF y el FC Barcelona, este sábado en el Estadio Montilivi, en Girona. EFE/ Siu Wu / Siu Wu EFE

El Girona FC continua treballant en la confecció de la plantilla i del projecte de la temporada que ve i després de la renovació de Santi Bueno un dels punts més importants que té pendent Quique Cárcel és la renovació de Valery Fernández, únic futbolista gironí del primer equip i qui acaba contracte aquest mes de juny, però amb qui el club té encarrilada la renovació.

El de l’Escala, que ha disputat un total de 16 partits aquesta temporada i que ja sap que és lluir el braçalet de capità, va ser un dels futbolistes més destacats del partit davant el Barça i en els últims dies s’ha accelerat el procés per fer que l’únic futbolista gironí de la primera plantilla renovi amb el Girona. Valery Fernández, que forma part de la primera plantilla des de fa ja cinc temporades, acaba contracte al juny de 2023 i té sobre la taula l’interès de diversos clubs de primera divisió i algun d’Itàlia, però Cárcel ha fet un pas endavant en les negociacions demostrant que el Girona compta amb ell pel projecte. Tant pel director esportiu com per Míchel la continuïtat de Valery és un factor important i això, juntament amb la voluntat del futbolista, porta a pensar que la negociació hauria d’arribar a bon port en les pròximes setmanes.

A banda de la bona notícia que suposaria pel Girona la renovació de Valery, les males notícies arriben en forma de lesió pel brasiler Yan Couto, que va haver-se de retirar amb l'ajuda de les crosses de Montilivi dissabte i que podria tenir una lesió important als lligaments del turmell. En un primer moment s'especulava amb un esquinç, però el jugador s'ha sotmès a més proves al llarg d'aquest matí per a determinar finalment quin és l'abast de la lesió, que podria deixar-lo fora dels terrenys de joc durant dos mesos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00