Fútbol

Míchel Sánchez: "Demà jugarem 11.000, onze i cinc canvis, ha de ser difícil guanyar-nos"

El tècnic tindrà les baixes de David López i Santi Bueno, els dos centrals titulars

AQUI GIRONA ESPORTS 27/01

AQUI GIRONA ESPORTS 27/01

06:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000032964/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Baixes contra el Barcelona: “Les nostres baixes són Ibra Kebe, David López i Reinier per lesió i, per sanció, Santi Bueno. La resta estan tots bé”.

El partit contra el Barça i la lluita per la possessió: “Som capaços de fer un gran partit i de guanyar. Necessitem 11.000 persones al nostre costat i tots plegats hem d'arribar a la victòria. No vull un estadi en silenci i des del primer minut, nosaltres farem que la nostra afició estigui orgullosa”.

Similitud del partit contra el Vila-real: “El matx contra el Vila-real no em va agradar res perquè no vam tenir la pilota i nosaltres així som pitjor equip. La nostra millor versió passa per la pressió a camp rival i ser capaços d'agafar la pilota. El Barça també és un equip que agafa la pilota i és difícil robar-s'ho, però és la nostra intenció. Farem un partit pensant en aquesta situació. D'altra manera, és difícil guanyar el partit perquè ells fan ocasions de qualsevol pilota que tinguin, ja sigui en un contra un, una passada endavant, a la contra, en profunditat... els seus laterals són molt perillosos en profunditat i no hi pots estar tot el partit en defensa, així és impossible guanyar”.

Quin Barça espera? “És un equipàs, un bloc que només ha rebut sis gols en 18 partits. En defensa són jugadors molt forts, amb molta velocitat ia l'un contra un són molt físic. És difícil, però m'espero un Barça amb extrems i tres migcampistes. Penso que sortirà així”.

Un Barça sense Lewandowski: “La millor característica d'Ansu Fati és el gol, igual que Lewandowski. Són jugadors diferents, però tots dos tenen gol. Així que és el mateix. A més, el Barça és un equipàs a totes les línies. És igual quin jugador surti”.

Ambient a Montilivi: “Penso que el camp serà per a nosaltres, tots a favor del Girona. No penso en res diferent perquè ja he dit abans que nosaltres farem un gran partit i la nostra millor versió farà que l'afició viatgi amb nosaltres, segur. Farem un gran partit i l´ambient serà espectacular a favor del Girona”.

Convicció a fer un gran partit: “El rival és un equipàs. Si penso en el rival estic fastiguejat. Estic convençut perquè els meus jugadors m'han ensenyat i demostrat durant la setmana que estaran molt bé. La meva preocupació era aquesta, que el jugador tingui dubtes i sens dubte, nosaltres, som capaços de fer un gran partit davant de qualsevol rival. Per això n'estic segur. No he dit que guanyarem, encara que al meu cap hi ha la victòria”.

Il·lusió per rebre el Barça: “És un partit especial, vosaltres heu estat al meu costat tota la setmana i els jugadors també ho han notat. És un derbi o dos clubs de la mateixa comunitat i per a nosaltres és especial. La gent sent que és un partit per demostrar que som aquí, a Girona. Hi ha motivació, energia positiva... no és sobre excitació ni res. Nosaltres l'altre dia vam ser nosaltres mateixos davant del Vila-real i per això volem fer un partit a la nostra millor versió. El jugador ha treballat aquesta setmana molt bé i amb moltes ganes. Penso que farem un gran partit, quan acabe veurem si ha estat veritat. Juguem amb 11.000 persones a l'estadi, més 11 dins del camp i cinc canvis. És difícil guanyar tanta gent”.

Mercat de fitxatges: “Manu Vallejo ja vaig dir que estava molt satisfet amb la plantilla, però Terrats va demanar sortir per minuts, Manu Vallejo i Óscar iguak. Estava encantat ocn els perquè el seu nivell i professionalitat em feia la sensació que sumaven sempre. Però el jugador vol sumar dins del camp i no podem frenar les curses dels altres. Si recuperem aReinier bé no necessitem més jugadors. Penso que tinc una plantilla molt bona, amb molts recursos. Potser al centre del cmpo em falta un jugador més posicional, però hi ha David López. Si ve Messi et dic que fem buit, però portar per portar no. La plantilla és prou bona per fer una gran temporada”.

Sense triomfs contra el Barça: “Si ho arribo a saber els ho hauria dit als jugadors. Ho diré demà, és un al·licient més. Però la gran xerrada ha estat fa dues hores. És un bon objectiu, fer història”.

Baixes en defensa, sense Santi Bueno (sancionat) ni David López (lesionat): “Demà ja es veurà, però Juanpe, Bernardo, Javi Hernández, Callens, que espero que el trànsfer arribi demà, estan en perfectes condicions per jugar. Les baixes són les que són i no em preocupa res”.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad