Fútbol

Alexander Callens: "Tornar a Europa sempre ha sigut la meva il·lusió"

El central peruà creu que es pot adaptar "molt bé" a l'estil de joc de Míchel

AQUI GIRONA ESPORTS 25/01

AQUI GIRONA ESPORTS 25/01

06:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000032896/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Girona ha presentat aquest dimecres al migdia la seva segona incorporació del mercat d'hivern, el central peruà Alexander Callens, que firma amb el conjunt gironí fins al juny del 2025, però que haurà d'esperar a la rescissió de Samu Saiz per poder tenir fitxa.

Perquè el Girona?: “Sempre ha estat la meva il·lusió tornar a Eusropa. Sóc molt competitiu i sempre he volgut més i el Girona m’ha donat aquesta oportunitat.”

El retorn al futbol espanyol: “Tenia una venjança pendent amb jugar a primera divisió i ara ja estic aquí. Esperaré el meu moment per demostrar el que he madurat en aquests anys i tot el que he après.”

El perfil: “No sóc de definir-me i sempre espero el moment per demostrar el meu joc i que tothom se’n doni compte. Sóc ràpid a nivell defensiu i m’agraden els duels un contra un. Allà al New York sempre sortim jugant des de darrere, com aquí”.

Taty i Yangel: “Parlem gairebé sempre des que els dos van venir a aquí. Sempre veia els seus partits i tinc un bon coneixement del Girona. Estic content de la benvinguda que he tingut i tinc la impressió que aquest vestidor és una família.”

L’estat de forma: “El meu últim partit va ser el 19 de novembre amb la selecció i he estat intentant mantenir-me, entrenant amb la sub-20 que es preparava pel sud-americà. Després poc més. Avui he entrenat amb l’equip i m’he sentit bé, el cos ha respost bé i veurem durant la setmana.”

La inscripció: “El tema de la fitxa m’ho acaben de dir ara. Esperem arribar a una solució ràpida i si jugo o no dependrà de l’entrenador. Jo entreno per estar al cent per cent.

El missatge del club: “La primera conversa que vam tenir era que el principal objectiu era la permanència i després ja pensarem en altres coses”.

El Girona des de fora: “L’he vist molt bé. Al New York seguiém un sistema de joc similar i el mateix estil de joc. Sempre sortim jugant des de darrere, amb línia de tres o de quatre. Tenim moltes opcions en la sortida de pilota i veig que l’entrenador exigeix al màxim, cosa que és important i ens agrada a tots perquè fa treure el millor de cadascú.”

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad