Fútbol

Del Cerro Grande acaba amb la resiliència del Girona

L'àrbitre va xiular fins a tres penals a favor del Villarreal, un d'ells fora l'àrea i els altres dos més que dubtosos

AQUI GIRONA ESPORTS 23/01

AQUI GIRONA ESPORTS 23/01

12:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000032848/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Míchel Sánchez va millorant el català cada dia a les seves rodes de premsa i en l'última, a la prèvia de la visita del seu equip a La Ceràmica, el tècnic madrileny va sorprendre a tothom demanant al seu equip que tingués resiliència davant el conjunt groguet. I el seu equip va complir, però no el col·legiat del partit Del Cerro Grande, que va xiular fins a tres penals en contra del Girona i va acabar per tombar el mur que, amb resiliència, havia construït Gazzaniga acompanyat dels deu futbolistes de camp blanc-i-vermells.

El control del partit va ser fonamentalment pel Villlarreal, és un fet que no es pot negar. L'equip que dirigeix Quique Setién, té un dels jocs més atractius i visuals de la Lliga i ho acompanya amb un talent innat en els seus futbolistes d'atac. El mundialista Yeremi Pino, Parejo, Capoué, Chukweze, Gerard Moreno i Álex Baena, sis futbolistes capaços de resoldre el partit en només una acció. Tot i això, entre Gazzaniga, magnífic i brillant, i Arnau Martínez, doctorant-se i provocant la desesperació de Pino, acompanyats de Bueno, Bernardo i Miguel, el Girona havia aconseguit arribar al final del partit amb opcions, sense haver dominat el partit com ens té acostumat a fer-ho, però viu, i amb opcions reals d'aconseguir la primera porteria a zero de la temporada. Fins que Del Cerro va intervenir.

Al minut 78 de partit va arribar la primera acció que marcaria tot el que va passar després. Santi Bueno va ser expulsat en veure la segona groga en donar un cop a la cara de Baena, en una acció que va produir-se a més d'un metre de l'interior de l'àrea, però que el col·legiat va assenyalar dins. El VAR va rectificar-lo i va xiular falta, però el primer gran error de Del Cerro ja havia aparegut.

La resiliència del Girona seguia molt viva i l'equip es defensava amb tot a l'espera de poder obtenir un premi que els permetés seguir amb la dinàmica de partits sense perdre, però al minut 93, en una acció amb pilota pel mig entre Oriol Romeu i Pau Torres, Del Cerro va assenyalar penal. El contacte, que va existir, va fer que el VAR no pogués dir a l'àrbitre que no era penal, perquè en aquests casos preval el criteri arbitral del col·legiat que està xiulant, malgrat com s'ha vist després i ha sortit en diferents pàgines com Archivo VAR o en exàrbitres, no hauria d'haver existit. Gazzaniga el va aturar. I aquí el Girona respirava. S'havien afegit sis minuts i es va indicar que, pel temps perdut, s'aniria fins al 98' per compensar.

Malgrat passar del 98', Del Cerro va deixar llançar el corner a favor del Villarreal. Era l'última acció del partit i el Girona tenia el botí molt a prop, però no el prou, perquè l'àrbitre madrileny va atrevir-se a xiular un tercer penal en una estirada de la samarreta de Juanpe a Pau Torres, com les que n'existeixen una desena per partit, en la clara definició de "penaltito", que des del comitè arbitral es va deixar molt clar que no es xiularien. I Parejo, assumint la responsabilitat després que Gerard Moreno fallés el primer, no va fallar. La resiliència i la ratxa de set partits consecutius del Girona sense perdre van posar punt final a La Ceràmica, de la manera més cruel, provocant la indignació de la plantilla.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad