Última hora

FÉLIX BOLAÑOS EN 'HORA 25' Xi Jinping invita a Pedro Sánchez a una visita oficial a Pekín. Lo ha confirmado el ministro de Presidencia en 'Hora 25'

Fútbol

Míchel Sánchez: "El Villarreal és un equipàs i ens tocarà patir"

El tècnic ha confirmat que amb l'arribada de Callens i la sortida de Samu la plantilla quedarà tancada.

AQUI GIRONA ESPORTS 20/01

AQUI GIRONA ESPORTS 20/01

09:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000032827/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Girona jugarà diumenge al migdia al camp del Villarreal davant el conjunt groguet en un partit al qual els gironins arriben en el millor moment de la temporada i amb opcions d'encadenar la vuitena jornada consecutiva sense perdre. Míchel podrà utilitzar Iván Martín, per qui el club té decidit que pagarà la quantitat que pertoca per poder alinear-lo davant el club que té la seva propietat i les úniques baixes seran David López, Reinier i Ibrahima Kebé.

Estat de la plantilla: “David López serà baixa contra el Vila-real, però és menys del que pensàvem. És possible que la setmana que ve ja pugui jugar. Ibrahima Kebe i Reinier seguiran de baixa per lesió. La resta de jugadors estan bé. Juanpe i Javi Hernández viatjaran i estan per jugar, tots dos han fet passos endavant”.

Tsygankov: “És un gran fitxatge, un jugador amb molta qualitat. Ens ajudarà a millorar l'equip i això parla molt bé de què fa el club, la direcció esportiva i Pere Guardiola, que va fer molt perquè Viktor arribi a Girona. Pot jugar de mitjapunta, extrem... amb ell tindré més recursos en atac”.

El Vila-real i l'Álex Baena: “El Vila-real és un equipàs, ara mateix estan en un gran moment de forma perquè amb Quique Setién m'agrada l'estil, és un equip que juga espectacular amb la pilota. Serà un partit molt difícil per a nosaltres perquè haurem de fer un bon partit en defensa, estar molt concentrats. Caldrà tenir resiliència, per moments ens farà patir. Baena? És un jugador espectacular, ja li vaig dir a principi de temporada que vaig tenir la sort d'entrenar-lo un any i gaudir del talent, el futbol. Sabia que es quedaria al Vila-real i no tornaria al Girona. Com a persona és un crac i tinc molta estima. Com a jugador, tota Girona el va gaudir”.

Model Villarreal: “Cadascú té el seu camí, però és un club on es fan les coses de manera espectacular. Però nosaltres també hem fet passos endavant. El fitxatge de Viktor Tsygankov és la millor prova. Molts clubs voldrien tenir-ho”.

La derrota a Copa del Vila-real: “Estan molt bé. La primera part contra el Madrid va ser espectacular. Tant de bo l'esforç que van fer ahir es noti diumenge. Però té una gran plantilla i pot ser que Setién canviï alguns jugadors i l'equip no baixi el seu nivell”.

Salt de qualitat de la plantilla del Girona: “A poc a poc, però és un salt de qualitat gran tenir jugadors com Tsygankov. Demà viatjarà amb l'equip, però encara no hi és per jugar. En dues setmanes, el futbolista ja podrà jugar amb l'equip. El seu nivell és top, penso que el club ha fet un pas endavant. Per a altres jugadors és important que un com Viktor hagi volgut venir aquí”.

Mercat hivernal: “Si arriba un central, la plantilla ja estarà tancada. Però m'estimo més no parlar de noms perquè les coses no s'han tancat. Terrats sí, que en el tema personal per mi és una baixa molt important, un gran jugador i gran persona. Sempre ha donat el seu cent per cent a l'equip. Però ell em va demanar jugar i sap Oriol Romeu que és un jugador de molt nivell i va voler tenir més minuts al Vila-real B. Estic segur que anirà bé i que l'any que ve tornarà. Samu Saiz? És un tema persona ara mateix i prefereixo no parlar fins que es tanqui perquè segueix oberta la seva situació. De Callens el mateix i algun nom, igual. Però sempre parlo amb Quique Cárcel, tinc molta confiança en la feina i segur que qualsevol decisió serà el millor per al club”.

Dos últims partits de la primera volta davant Vila-real i Barcelona: “Firmo els sis (fa broma). Són molt difícils, dos equipassos, però no renunciem a res. L'equip està preparat per jugar el diumenge i fer un gran partit. La paraula utilitzada és resiliència perquè el Vila-real ens farà patir per moments”.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad