Fútbol

L'Uni encara el tram final de la fase de grups de l'Euroleague amb opcions

Les de Bernat Canut van superar al cuer a Fontajau i encara les últimes quatre jornades depenent d'elles mateixes

AQUI GIRONA ESPORTS 19/01

AQUI GIRONA ESPORTS 19/01

10:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000032771/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'Uni Girona va guanyar ahir per 71-59 a Mechelen, en la que era la visita del cuer a Montilivi, però que en un duel on les de Bernat Canut estaven totalment advertides del perill del rival després d'haver perdut per deu punts de diferència a l'anada.

Triomf transcendental davant Mechelen, que va acabar el primer quart del partit guanyant per cinc punts a l'Uni, però les de Canut van ser capaces d'arribar al descans amb una diferència de +2 i al tercer quart van desequilibrar la balança a partir d'una gran defensa que es va mantenir al llarg de l'últim període. Precisament Bernat Canut també va fer referència ahir en roda de premsa a què la segona meitat que va fer l'equip davant Mechelen s'apropa molt al que ell busca del seu equip.

Aquest era el primer partit que l'Uni disputava sense Cornelius i Gardner, dues baixes molt importants per l'equip, tant en l'àmbit de rendiment com emocional, però el tècnic de l'Uni considera que l'equip va agafar el camí correcte per a superar-ho, i amb la pressió de jugar davant el cuer. En aquest mateix sentit, Laia Flores, una de les que més notarà la baixa de Cornelius perquè se li repercutirà en minuts, també va parlar de la sensació que hi ha dins l'equip i de la importància de què totes facin un pas endavant.

Una de les protagonistes del partit, a nivell ofensiu i per l’espectacle... Brittney Sykes

Ahir es va aconseguir una victòria molt i molt rellevant i un dels factors claus per poder aconseguir-la va ser el paper que va fer Brittney Sykes, que amb la marxa de Cornelius i la baixa per lesió de Gardner, va assumir responsabilitats i va erigir-se en la MVP del partit amb uns números espectaculars: 24 punts, 5 assistències, 8 rebots i 25 de valoració. Rebuscant números... hem trobat que ahir va ser el millor partit des que vesteix la samarreta de l'Uni Girona, però davant una víctima que li resulta familiar, perquè amb Sopron i davant Mechelen, també va anotar 24 punts i va fer un festival de partit.

Queden només quatre jornades perquè s’acabi la fase de grups de l’Euroleague women i volem repassar quina és la situació de l’Uni Girona i quines són les opcions que té de passar de ronda.

A falta del partit entre DVTK i Sopron que es jugarà aquesta tarda, la victòria de l'Uni Girona, combinada amb la derrota de Perfumerías davant Schio i la victòria per 65-79 de Cukurova a la pista de Landes, fan que les gironines hagin fet un pas important endavant, però queda molt per fer, i és que sense la victòria d'ahir les esperances s'haguessin reduït molt.

Ara mateix el grup està de la següent forma:

Schio líder, pendent de què faci Sopron amb 7-3, que té 7-2 i que podríem dir que tenen pràcticament el bitllet a vuitens de final a tocar.Cukurova i Uni Girona són 3r i 4t amb SIS victòries i QUATRE derrotes, per tant, ara mateix les de Bernat Canut estarien dins el tall. Perfu, després de la derrota d'ahir és cinquè amb 5-5 i DVTK 5-4, si guanya avui atrapa a l'Uni, però si perd es queda empatat amb Perfu i l'Uni tindria un partit de marge.

Mirem el que vindrà... quin calendari té l'Uni per davant, en una fase de grups a la qual només queden quatre jornades pel final.

25 de gener: SOPRON – UNI, 31 de gener: DVTK - UNI, 22 febrer: UNI - CUKUROVA, 1 MARÇ: PERFU - UNI.

Fent tots aquests números es pot dir que l'Uni serà equip de vuitens de final de L'Euroleague women si guanya dos dels quatre partits que li resten.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad