Fútbol

Viktor Tsygankov: "L'estil del Girona s'adapta a la perfecció al que m'agrada a mi"

El nou futbolista dels blanc-i-vermells ha deixat clar que la figura de Pere Guardiola ha estat clau

AQUI GIRONA ESPORTS 18/02

AQUI GIRONA ESPORTS 18/02

09:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000032746/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Girona ha presentat avui al migdia a Viktor Tsygankov, que ha arribat a canvi de cinc milions d'euros des del Dinamo de Kiev i que s'ha vinculat amb el conjunt gironí fins al juny de 2027.

La seva situació: "Estic molt content de poder estar aquí a Girona, m'han demostrat des del primer moment que volien comptar amb mi i això és molt important. Encara no he entrenat amb l'equip, però ho faré aviat i estaré preparat per competir".

Les claus: "En Pere (Guardiola) ha fet molt per mi i per la família des de l'estiu. Ell ha estat qui m'ha parlat i m’ha ensenyat el club. He vist els últims dos partits de l’equip des de la grada i m’encanta aquest estil. Crec que puc adaptar-me molt bé i aportar”.

El Viktor futbolista: "No m'agrada gaire parlar de mi, això ho deixo pels altres, però us puc assegurar que ho donaré tot per aquest equip i sempre intentaré aportar el màxim".

Els objectius: "No vinc aquí a ser un líder, vinc aquí a intentar aportar el màxim al Girona, resultats i que salvem la categoria que és el principal".

Les paraules de Quique Cárcel: “És una situació de mercat que ja vam treballar a l’estiu. Vam intentar-ho, però no vam poder. Sabem del seu potencial i és una gran aposta seva pel club. Sempre ha destacat molt a cama canviada. Té una visió molt i molt bona als últims metres, una mitjana de 10 gols per any i també moltes assistències i encara que la lliga del seu país no sigui la més competitiva ha demostrat del que és capaç a l'Europa League i la Champions”.

La situació a Ucraïna: "El que està passant és horrible, una situació molt desagradable. Avui han tornat a atacar i estan matant nens i gent innocent. Vull agrair el suport que ens dona Europa i que la meva família pugui estar aquí amb mi."

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00