Sociedad

Els Mossos amplien l'acusació per violència masclista contra el detingut per l'incendi en una fàbrica ocupada de Lleida

Testimonis haurien confirmat que acusat i víctima eren parella i que l'havia agredit altres vegades

Imatge d'avui de l'exterior de l'antiga fàbrica Virginias, al barri de Pardinyes. Encara es pot veure la part cremada arran de l'incendi. Foto: Ràdio Lleida.

Lleida

Els Mossos d'Esquadra han ampliat l'acusació contra el detingut per l'incendi ocorregut la matinada de dimarts, que va cremar fustes i matalassos a les oficines d'una antiga fàbrica de galetes ocupada, al barri de Pardinyes de Lleida.

A més dels delictes d'incendi i lesions, els Mossos li atribueixen també un delicte de violència masclista després de confirmar que acusat i víctima eren parella i que, segons diversos testimonis, l'havia agredit i maltractat altres vegades.

El detingut, de 35 anys, va resultar ferit en l'incendi i va ser donat d'alta el mateix dimarts. La dona, amb cremades més greus, va ser traslladada a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. Està previst que l'acusat passi a disposició judicial entre dijous i divendres.

La Paeria ja havia obert diligències per la presència de persones que dormien a l'antiga fàbrica Virginias incendiada de Lleida i els nous propietaris del solar on hi ha l'immoble tenien previst presentar la llicència d'enderroc entre aquest dimarts i dimecres.

Cas Virginias. Els mossos amplien l'acusació per violència masclista.

01:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000039134/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00