Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Per què va marxar Messi del FC Barcelona?

Al 'Què t'hi Jugues!' acceptem el repte d'Andreu Buenafuente i ho analitzem amb Ramon Besa, Santi Giménez i Juan Irigoyen

Per què va marxar Messi del FC Barcelona?

Per què va marxar Messi del FC Barcelona?

53:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1673359283497/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Fa uns dies Andreu Buenafuente va recollir el Premi Ondas a 'Millor presentador' i, en una conversa al 'Què t'hi Jugues!' va proposar un repte a Sique Rodríguez: "et faig un encàrrec, t'ho demano a nivell personal: per què va marxar Messi?" i va afegir "ho tinc clavat això. Jo no parlo, parles tu i m'ho expliques". Al 'Què t'hi Jugues!' hem acceptat el repte i, juntament amb Ramon Besa, Santi Giménez i Juan Irigoyen hem explicat els detalls de la sortida de Leo Messi del FC Barcelona en un programa especial amb Andreu Buenafuente als estudis de SER Catalunya.

"Crec que recullo una certa sensació general de no saber per què hem perdut la llegenda dels anys més gloriosos del Barça", ha començat Andreu Buenafuente al 'Què t'hi Jugues!', qui ha afegit: "crec que és la cosa més desastrosa que ens ha passat els últims anys. Penso que el culer té dret a saber-ho tot: preus, girs a les negociacions, posicionaments de qualsevol dels actors de les negociacions, etc...".

Ramon Besa ha resumit: "Laporta tot ho arreglava amb la seva personalitat i carisma, però ningú sabia quin era el pla financer per afrontar-ho. La gran història és dir: com em capitalitzo per poder sostenir el club? I per a mi aquí és on ve el conflicte. O ho fas amb Tebas i CVC i tens a Messi o et capitalitzes per una altra via i no tens a Messi". "És gairebé impossible fer un acord entre un pobre i un cobdiciós", ha afirmat Besa per resumir la sortida de Messi, mentre que Juan Irigoyen ha destacat: "el van mentir" i Santi Giménez ha dit que "no es podia pagar".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00