Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça ha de pagar 7,7 milions d'euros a Matheus Fernandes

El club ja ha abonat 810.000€ corresponents a la rebaixa salarial comú de la plantilla l'any 2020

KYIV, UKRAINE - NOVEMBER 24: (BILD ZEITUNG OUT) Matheus Fernandes of FC Barcelona and Denys Garmash of Dynamo Kiew battle for the ball during the UEFA Champions League Group G stage match between Dynamo Kyiv and FC Barcelona at NSC Olimpiyskiy Stadium on November 24, 2020 in Kyiv, Ukraine. (Photo by Stanislav Vedmid/DeFodi Images via Getty Images) / DeFodi Images

Barcelona

Un jutjat social de Barcelona obliga el Barça a pagar 7.700.000€ al jugador Matheus Fernandes, acomiadat de manera unilateral pel conjunt blaugrana el 20 de juny de 2021. El magistrat ha condemnat el club a pagar aquesta quantitat com a acomiadament improcedent. A més, el Barça haurà d'abonar els interessos de demora dels 810.000€ que devia al jugador per la rebaixa salarial comú que la plantilla va pactar el 2020. L'entitat catalana li va abonar aquesta quantitat (810.000€) a Matheus el 13 d'octubre de 2022, 6 dies abans de la vista celebrada a Barcelona.

El Barça li va comunicat a Matheys l'acomiadament el 26 de juny de 2021. Per allò va al·legar acomiadar a Matheus Fernandes per falta de rendiment en els entrenaments. A la carta d'acomiadament (dos folis) s'hi va adjuntar un "informe analític" elaborat pel fisioterapeuta Eduard Pons. A la sentència el magistrat declara que aquest informe té "nul valor" com a prova ja que el preparador físic que el va elaborar ni tan sols va coincidir al club amb Matheus Fernandez.

El jutge, a la sentència, assegura que l'informe analític té un "pírric contingut". El magistrat conclou que "la mera lectura de l'escassíssim i genèric contingut de la carta d'acomiadament evidencia l'exclusiva voluntat de l'empresa d'extingir el contracte sense cap causa".

Matheus Fernandez va fitxar pel Barça el gener del 2020 i el va cedir al Valladolid fins al mes de juliol. El jugador es va incorporar a la disciplina del club i va disputar només 17 minuts en partit oficial, en un partit de Champions contra el Dynamo de Kiev.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad