Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Al Barça li falta implementar coses noves dins el pla"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la ressaca del derbi amb Àlex Delmàs i Moisés Hurtado

"Al Barça li falta implementar coses noves dins el pla"

"Al Barça li falta implementar coses noves dins el pla"

26:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1672667180340/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana el FC Barcelona i el RCD Espanyol van empatar 1-1 al derbi que es va disputar al Camp Nou, amb gols de Marcos Alonso i Joselu. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat el partit amb Àlex Delmàs i Moisés Hurtado. "Em van faltar coses del Barça, vaig veure un Barça incomplet", ha destacat Delmàs, qui ha afegit: "al Barça li falten coses, com per exemple tancar els partits. El Barça necessita generar molt flux ofensiu per poder tancar els partits bé i tenir partits còmodes".

"Crec que al Barça li falta implementar coses noves dins el pla", ha analitzat Delmàs als micròfons de SER Catalunya, qui ha detallat que "el Barça ha d'anar posant cosetes per sorprendre els rivals, l'Espanyol sabia molt bé com atacaria el Barça". Delmàs ha explicat que aquest és un dels reptes que té el conjunt de Xavi per aquest 2023 "perquè si no, arriba un punt en què juguen bé, però no sorprenen el rival". A més, Delmàs ha analitzat el rendiment de Pedri: "Pedri sempre juga bé, però té tan potencial que a vegades li trobem a faltar que sigui una mica més transcendent. Ara mateix el veig en un punt de forma físic baix, que això passa durant la temporada".

Per altra banda, sobre el derbi, Moisés Hurtado ha destacat: "els pericos estem contents, però al final el partit important serà el del proper cap de setmana contra el Girona a casa. Sabem que al Camp Nou has de fer les coses molt bé i que el rival no tingui el seu dia, com va ser". I ha afegit, sobre el porter Álvaro Fernández: "és un porter que a mi ja em donava més fiabilitat. Ha fet grans parades, l'altre dia al derbi va estar realment bé. Crec que és un porter que ha de tenir confiança i continuïtat" i sobre Joselu: "és un jugador que té molta jerarquia dins de la plantilla, és el gran referent i no li tremola el pols en moments decisius. Té aquesta capacitat de lideratge que en un equip sempre va bé".

I finalment, sobre el derbi i la situació del FC Barcelona, Àlex Delmàs ha afirmat: "el Barça està una mica massa obsessionat en no perdre la pilota", i ha conclòs: "el gran repte del Barça de Xavi al 2023 és recuperar la millor versió d'Ansu Fati, crec que és qüestió de temps. Hem de confiar. Ha arribat el moment de donar continuïtat a Ansu, crec que és l'única peça que et pot fer transformar el partit, Xavi ha d'apostar per ell".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad