Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Balde: "El que pugui passar en el futur no ho sé, ho deixo en mans del meu agent"

El jove lateral del Barça reconeix que la renovació va ben encaminada i que la seva intenció és seguir de blaugrana, però deixa la porta oberta a noves possibilitats

Barcelona

La renovació d'Alejandro Balde és prioritària per al Barça. A hores d'ara, el lateral esquerre segueix competint amb fitxa del filial tot i formar part de la dinàmica del primer equip, però la seva progressió obliga el club blaugrana a segellar la continuïtat del jove futbolista el més aviat possible per evitar la temptació d'acceptar ofertes suculentes d'altres clubs de l'elit europea. Després d'un Mundial on va acabar debutant amb la selecció espanyola absoluta, Balde reconeix als micròfons del 'Què t'hi Jugues' la seva voluntat de seguir vestint de blaugrana, encara que deixa la porta oberta a d'altres possibilitats: "Ara mateix ho deixo tot en les mans del meu agent. La meva intenció ara mateix és estar aquí, però el que pugui passa en el futur no ho sé".

Balde ha disputat -amb només 19 anys- 12 partits aquesta temporada i ha aconseguit tres assistències jugant entre els laterals dret i esquerre. Una ascensió fulgurant: "Fa gairebé un any estava entre el Barça B i el primer equip i ara, sis mesos despés, he jugat un Mundial i he jugat molts partits de titular amb el Barça. Està sent un somni per a mi". Preguntat per quin és el futbolista que més li ha costat defensar des que conviu amb el primer equip, el català de pare guineà i mare dominicana escombra cap a casa. No és un rival, és Ousmane Dembélé. "En els partits no et sabria dir. Seria Dembélé als entrenaments. Té molt bon un contra un i és molt difícil d'aturar", explica.

Balde: "El que pugui passar en el futur no ho sé, ho deixo en mans del meu agent"

19:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1672229827156/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El proper dissabte, el Barça rebrà l'Espanyol al Camp Nou en la tornada de la Lliga després de l'aturada pel Mundial. Per a Balde, és un partit especial: "Un derbi sempre és especial. Quan érem petits ja era el partit de l'any. Juguem a bona hora, crec que vindrà molta gent i serà un molt bon partit".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad