Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

Elena Gadel: "Encara m'estic fent descobrir com a cantautora"

L'actriu i cantant publica nou disc

ENTREVISTA. Elena Gadel

ENTREVISTA. Elena Gadel

23:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1671801397944/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest dissabte al 'Tot és comèdia' hem fet una mica de Nadal amb un dels rostres més populars de la televisió i el teatre musical, l'actriu i cantant Elena Gadel. Ara feia 8 anys que no publicava cançó -però no n'ha deixat d'escriure!-. Gadel va començar a Operación Triunfo pe passar a fer grans papers en el teatre musical, de Mar i Cel a Cabaret, i ara és una de les protagonistes del serial de TV3 'Com si fos ahir'. També ha format part del fenomen televisiu 'Eufòria' com a jurat.

Elena Gadel també ha fet carrera musical -menys coneguda- i ara comença a treure les cançons del que serà el seu proper treball, un EP que veurà la llum a principis de 2023, i que presentarà en concert a l'Auditori de Barcelona el 30 de març. El primer tema es titula 'Et confesso' i conté tocs aflamencats -li ve de família- i un punt electrònic. Marc Parrot se n'ha encarregat de la producció.

En aquesta entrevista hem parlat de com passa ella les Festes en família, dels seus dos fills petits -que tenint pares artistes, també apunten maneres-, i de la llibreta verda on escriu a mà les noves lletres que algun dia seran cançons. També ens ha explicat que li encanta fer gira per Catalunya, descobrir nous pobles i tocar arreu, "crec que s'hauria de fer més".

I qui ho anava a dir que el musical d' El petit princep' d'Àngel Làcer, Manu Guix i La Perla 29 es convertiria en una tradició tan nostrada com el tió i l'escudella... L'Elena formava part de l'elenc original d'aquesta obra que ja han vist més de 300.000 persones al llarg de 9 temporades.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00