Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Crec que la final està un 51-49% a favor de França, serà molt igualada"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la prèvia de la gran final del Mundial entre França i Argentina amb Juan Irigoyen, Ivan San Antonio i els enviats especials a Doha, Lluís Flaquer i Bruno Alemany

"Crec que la final està un 51-49% a favir de França, serà molt igualada"

"Crec que la final està un 51-49% a favir de França, serà molt igualada"

20:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1671199314742/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana hi ha la gran final del Mundial de Qatar entre França i Argentina, un duel entre Leo Messi i Kylian Mbappé per decidir qui és el nou campió del món. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la prèvia de la final, que es disputarà diumenge a les quatre de la tarda, amb els periodistes Juan Irigoyen i Ivan San Antonio, i amb els enviats especials de la Cadena SER a Doha, Lluís Flaquer i Bruno Alemany.

"Crec que la final està un 51-49% a favor de França, crec que serà molt igualada. Si hagués d'apostar ho faria per França, tenen un gran equip, però com a grup crec que arriba millor Argentina", ha analitzat Bruno Alemany, qui ha insistit: "serà un partit molt igualat". En la mateixa línia, Lluís Flaquer ha opinat també que veu una final molt igualada: "crec que és una mica més favorita França, però Argentina ha anat de menys a més en aquest Mundial".

Per altra banda, Lluís Flaquer, que serà el narrador de la final del Mundial a Carrusel Deportivo, i que ha estat seguint tota la competició des de Doha, ha explicat als micròfons de SER Catalunya que "a Doha hi ha ambient de final, hi ha molt ambient argentí". "S'espera que siguin uns 40.000 argentins, majoria aclaparadora respecte als 3.000 francesos", ha explicat Lluís Flaquer al 'Què t'hi Jugues!'.

Finalment, el periodista argentí d'El País ha explicat com d'important és aquest Mundial per Argentina: "dins del context en el que viu actualment Argentina, en una gran crisi, aquest Mundial li dona molta vida als aficionats". I per altra banda, Ivan San Antonio ha pronosticat: "crec que guanyarà Argentina la final, Messi és el factor diferencial", i ha conclòs: "m'està emocionant el que està fent Messi en aquest Mundial".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00