Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Amb Luis de la Fuente dones continuïtat a un projecte amb una persona de la casa"

Analitzem les semifinals del Mundial i l'adéu de Luis Enrique com a seleccionador i l'arribada de Luis de la Fuente amb Lluís Cortés, Lluís Carrasco i els enviats especials a Doha, Lluís Flaquer i Bruno Alemany

"Amb Luis de la Fuente dones continuïtat a un projecte amb una persona de la casa"

"Amb Luis de la Fuente dones continuïtat a un projecte amb una persona de la casa"

35:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1670943089382/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui arrenquen les semifinals del Mundial de Qatar amb l'Argentina-Croàcia i demà es definirà l'altre finalista, que sortirà del Marroc-França. A més, les últimes hores han estat marcades per la presentació de Luis de la Fuente com a nou seleccionador espanyol i l'adéu de Luis Enrique, que ha parlat al Twitch d'Ibai. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat amb Lluís Cortés i Lluís Carrasco i amb els enviats especials de La SER a Doha, Lluís Flaquer i Bruno Alemany.

"Avui hi haurà una autèntica bogeria de seguidors argentins. N'hi havia molts i en continuen arribant més a Doha", ha explicat Lluís Flaquer, qui ha destacat també que "els focus del partit se'ls emporten Messi i Modric". Sobre les semifinals del Mundial, Lluís Cortés ha analitzat: "crec que l'Argentina-Croàcia serà un partit molt igualat. Sembla que portarà la iniciativa Argentina, però atenció amb Croàcia. Està fent un molt bon Mundial, i no és el primer", i ha afegit, sobre l'altra semifinal: "veig a França favorita, però m'agrada Marroc. Tenen jugadors molt interessants que el Mundial els ajudarà a pujar el valor".

Per altra banda, també hem parlat de l'arribada de Luis de la Fuente com a nou seleccionador espanyol, l'adéu de Luis Enrique i les noves formes de comunicar. Ahir Luis Enrique va ser protagonista al Twitch de l'Ibai, un directe que va tenir una audiència mitjana de 357.000 persones. "El seguiment de l'streaming d'ahir d'Ibai amb Luis Enrique és molt alt. Són xifres TOP", ha analitzat Carrasco als micròfons de SER Catalunya, mentre que Cortés, sobre les noves formes de comunicar ha afirmat: "com a entrenador i jugador, la relació amb els mitjans ha d'existir. La convivència dels mitjans tradicionals i Twitch i els streamers és necessària i compatible".

Sobre la decisió de posar a Luis de la Fuente com a nou seleccionador espanyol, Lluís Cortés ha analitzat: "no em desagrada la decisió. Dones continuïtat a un projecte amb una persona de la casa". A més, Lluís Cortés, que ha entrenat a un club com el FC Barcelona i a una selecció, de fet a dia d'avui és seleccionador de l'equip femení d'Ucraïna, ha conclòs: "és molt diferent entrenar a un club o a una selecció, però si ets bon entrenador, seràs bon entrenador de club i seràs bon seleccionador".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00