Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Potser és bo que Espanya perdés contra Japó, perquè és un toc d'atenció"

Analitzem la classificació d'Espanya pels vuitens de final del Mundial i la derrota contra Japó amb Lluís Cortés i Lluís Carreras al 'Què t'hi Jugues!'

"Potser és bo que Espanya perdés contra Japó, perquè és un toc d'atenció"

"Potser és bo que Espanya perdés contra Japó, perquè és un toc d'atenció"

40:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1669994131503/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La selecció espanyola ha segellat la classificació pels vuitens de final del Mundial tot i la derrota en l'últim partit de la fase de grups contra el Japó. La victòria d'Alemanya contra Costa Rica ha permès als de Luis Enrique classificar-se com a segons classificats, i s'enfrontaran a Marroc als vuitens de final de la competició. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat amb Lluís Cortés i Lluís Carreras i els enviats especials de la Cadena SER a Doha: Lluís Flaquer, Bruno Alemany, Adrià Albets i Antón Meana.

"Potser és bo que Espanya perdés contra Japó, perquè és un toc d'atenció", ha reflexionat Lluís Cortés, qui ha afegit: "ho va dir Luis Enrique, va ser una desconnexió, un moment de descontrol que Espanya no es pot permetre". Després de la derrota contra Japó, Luis Enrique va dir en roda de premsa que, durant el partit, no va saber que durant tres minuts Espanya va estar eliminada del Mundial perquè Costa Rica guanyava, però al 'Què t'hi Jugues!' Lluís Carreras s'ha mostrat convençut que ho sabia: "Luis Enrique sabia que Costa Rica guanyava, ho havia de saber, n'estic convençut", i Lluís Flaquer s'ha mostrat en la mateixa línia. "Jo crec que és obligatori que Luis Enrique sabés que Costa Rica guanyava, perquè això afectava el seu partit", ha dit des de Doha.

Per altra banda, Adrià Albets que va viure el partit des del camp ha afirmat que "es van viure moments de molta incertesa" i Antón Meana, qui també va estar a l'estadi ha destacat: "realment no vaig veure perillar la classificació d'Espanya, però em preocupa que ahir Espanya no va poder". Sobre la selecció espanyola, Lluís Cortés ha destacat que "el primer partit contra Costa Rica, potser ens va enganyar a tots, potser Espanya va estar per sobre del seu nivell i Costa Rica per sota" i que "Espanya ha anat de més a menys".

El rival de la selecció espanyola als vuitens de final del Mundial serà la selecció de Marroc i Lluís Cortés ha avisat: "Espanya, davant rivals com el Marroc, se li pot complicar bastant el partit" i ha pronosticat que, al partit "hi ha d'haver molta mobilitat i això ahir va faltar". A més, Bruno Alemany ha destacat que "si Espanya juga com el dia de Costa Rica no tindrà problemes i passarà, però si juga com ahir patirà i podria quedar eliminada". Lluís Carreras també ha analitzat que "s'han d'intentar retocar aquests detalls de concentració i de frescor mental d'alguns jugadors" i que "en aquest Mundial pot passar qualsevol cosa i dependrà del partit que faci la selecció espanyola".

Finalment, al 'Què t'hi Jugues!' també hem analitzat l'eliminació de Bèlgica, que ha fet que Roberto Martínez deixi de ser el seleccionador. "Sap greu que Roberto Martínez hagi acabat així perquè crec que ha fet una feina increible a Bèlgica. Han estat sis anys on ha portat a Bèlgica al número 1 del rànquing FIFA. Això és molt bèstia per un país com Bèlgica. És un grandíssim entrenador, que treballa moltíssim i que entén bé el futbol", ha destacat Lluís Cortés als micròfons de SER Catalunya. I Bruno Alemany ha conclòs: "ha estat impressionant el que ha aconseguit amb Bèlgica. Ell ha contribuit en què determinats futbolistes creixessin, ha estat el director esportiu de la federació, ha contribuït en professionalitzar els entrenaments... el llegat que deixa és tan bèstia que una eliminació com aquesta té un impacte baixíssim en relació a tot lu bo que ha aconseguit".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00