Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

Homenatge a Víctor Tomàs, una llegenda del Barça

El dia abans de rebre un homenatge al Palau Blaugrana, Víctor Tomàs presenta el 'Què t'hi Jugues!'

Barcelona

Demà Víctor Tomàs, exjugador del FC Barcelona d'handbol, viurà un dia molt especial al Palau Blaugrana, ja que rebrà l'homenatge de l'afició i d'excompanys i el club retirarà la seva samarreta amb el dorsal '8' al Palau. Al 'Què t'hi Jugues!' li hem fet avui un homenatge i Víctor Tomàs ha estat el presentador del programa. Pels micròfons de SER Catalunya han passat els seus pares, la seva parella, excompanys d'equip i exentrenadors per repassar la trajectòria de Víctor Tomàs, que ha aconseguit 69 títols amb el Barça, una llegenda blaugrana. "Quan fa unes dies el Sique em va proposar la idea de presentar el programa vaig pensar que se li havia anat l'olla, però després vaig dir, per què no? Vull explicar la meva història", ha començat Víctor Tomàs.

"En cap moment podíem imaginar que estaries tants anys al primer equip i guanyaries tants títols", ha recordat el seu pare, Carles Tomàs, a qui Víctor Tomàs també ha volgut enviar un agraïment: "moltes gràcies papa per tot el que heu fet per mi. Sóc conscient de tots els sacrificis que heu fet per a mi".

Què t'hi Jugues complet | Homenatge a una llegenda, Víctor Tomàs presenta el programa

01:47:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1669728515883/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Per altra banda, també hem saludat a tres entrenadors que han estat importants al llarg de la carrera de Víctor Tomàs: Xavi Gutiérrez, el seu primer entrenador a l'Escola Sagrat Cort-Diputació de Barcelona, Adolfo Pérez, entrenador a l'Handbol Sant Martí-Adrianenc i Alex Barbeito, el seu primer entrenador al Barça. "El Víctor era tot nervi, tot ganes, es menjava la pista, era un luxe poder-lo entrenar", ha destacat Gutiérrez, qui ha afegit: "feia coses que no li havíem vist fer a cap nen de la seva edat, era el que tirava del carro". A més, Adolfo Pérez ha descrit a Víctor Tomàs: "era el cor de l'equip, s'enfrontava a qualsevol problema i donava el millor d'ell, era un escàndol veure'l jugar". I Alex Barbeito ha conclòs: "tot jugador de la base del Barça hauria de voler ser com Víctor Tomàs".

A més, també han passat pel 'Què t'hi Jugues!' excompanys d'equip com Nikola Karabatic: "No solo hemos sido de los mejores equipos del mundo, también de los mejores equipos de la historia del balonmano. Éramos muy buenos y hemos sido un equipo con un ambiente increíble, y esto es gracias a ti, que eras el capitán". També dos actuals jugadors del FC Barcelona d'handbol, Gonzalo Pérez de Vargas, actual capità del FC Barcelona: "sempre ens ha portat intensitat i ens ha demostrat com s'ha de defensar aquest escut" i Aitor Ariño: "és una llegenda del club i el millor capità que hem tingut. Tots els valors que ens ha ensenyat són un exemple per a nosaltres, és un mirall".

Víctor Tomàs, Laszlo Nagy, Jesper Nodesbo, Danijel Saric i Juanín García, cinc llegendes del món de l'handbol, han coincidit al 'Què t'hi Jugues!' i han recordat anècdotes. "Víctor es muy ordenado y yo soy completamente diferente, él lo necesita todo ordenado", ha recordat Nodesbo, qui va ser company d'habitació de Víctor Tomàs.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00