Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Masip: "Dels jugadors que tenien valor Frenkie podia estar a la llista, però el president mai s'ho va plantejar"

L'ex capità del Barça d'handbol i membre del Gabinet de Presidència de Joan Laporta atén els micròfons del 'Què t'hi Jugues'

Enric Masip: "Dels jugadors que tenien valor Frenkie podia estar a la llista, però el president mai s'ho va plantejar"

Enric Masip: "Dels jugadors que tenien valor Frenkie podia estar a la llista, però el president mai s'ho va plantejar"

26:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1669645496029/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Enric Masip va ser tenir els focus dels mitjans la setmana passada per la publicació d'una piulada en la qual assegurava que Joan Laporta mai s'havia plantejat vendre Frenkie de Jong, ni tan sols en un estiu en el qual el Barça ha estat molt necessitat d'ingressos. L'ex capità de l'equip d'handbol i actual membre del Gabinet de Presidència del club ha reiterat al 'Què t'hi Jugues' que Laporta no va voler traspassar De Jong: "El president mai s'ha plantejat vendre Frenkie de Jong. Evidentment hi ha unes necessitats que el club ha de mirar. Probablement si algú volia inscriure altres jugadors només podíem fer-ho si algú sortia. Però ell no s'ho plantejava, Frenkie és un dels jugadors que més li agrada al president. Jo no dic cap mentida. Si el club s'ho va plantejar? Segurament sí, però per un tema de lògica. Dels jugadors que podien tenir valor ell podia estar a la llista. Però el president mai s'ho va plantejar".

Segons Masip, les declaracions de Frenkie de Jong en les quals va posar sobre la taula que el club l'havia volgut vendre l'estiu passat, no estaven destinades a criticar el president Laporta: "L'opinió de Frenkie no va per tirar un dard al president. Ell deuria veure que en algun moment l'havíem posat al mercat, però tots els jugadors son al mercat. No hi ha més. No li volia respondre a Frenkie. A vegades és més algú que li agrada buscar aquests enfrontaments".

A dia d'avui, el Barça tampoc pot fitxar. Ho ha reconegut el mateix Laporta abans de l'inici d'un torneig solidari de golf organitzat per la Fundació d'Enric Masip a Sant Cugat i ho ha explicitat l'assessor del president als micròfons de SER Catalunya. "No té sentit el criteri que s'utilitza. De moment, sembla que no es pot fitxar. Per fitxar hauries d'alliberar. O no fitxar ningú i seguir amb el planter que tenim, que recordem que va primer a la Lliga", ha manifestat Masip.

L'ex capità de l'equip d'handbol ha assegurat que el club té plena confiança en Xavi Hernández, tot i la manca d'experiència. "El president i tots els que estem al voltant creiem que, amb la poca experiència que ell tenia en un equip gran, té les coses i la filosofia molt clares. Ho ha anat demostrant, també amb moltes traves. L'eliminació de la Champions ha estat dolorosa, però la trajectòria té molt mèrit. Ell és el primer que s'autoexigeix guanyar títols. La feina que està fent és molt bona. La confiança del president és absoluta i sincera".

Masip també ha aprofitat per criticar un periodista que assegura avui, en un article a MundoDeportivo, que els jugadors el tenen vetat dins el vestidor: "És mentida. La credibilitat del que ho escriu, que no fa falta ni que l'anomeni perquè és donar-li publicitat a algú que ha estat esmentat i que s'ha demostrat que les coses que ha escrit no son certes. És tot mentida. Treballo amb el president, però estic a la Ciutat Esportiva amb el Mateu i amb el Jordi, esmorzem al mateix lloc on esmorzen els jugadors, tinc una gran relació amb ells. Evidentment no pots saber si a algú no li caus simpàtic. Jo també he estat en un vestidor i he estat molest si no m'han pagat el que demanava. Cadascú té el seu caràcter. Però sí que puc dir que la relació és normal, tampoc puc pretendre caure bé a tothom".

Adrià Soldevila

Adrià Soldevila

Redactor de Deportes de SER Catalunya. Cubriendo la información del FC Barcelona desde 2014. Es autor...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00