Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

La iniciativa solidària 'Fighting for Glory'

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb les lluitadores Mireia García i Victoria Boyanova, que dissabte seran cap de cartell de la iniciativa solidària

La iniciativa solidària 'Fighting for Glory'

La iniciativa solidària 'Fighting for Glory'

11:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1669299757433/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest dissabte 26 de novembre al pavelló municipal Germans Margall de Malgrat de Mar es celebra la tercera edició de la iniciativa solidària 'Fighting for Glory', amb motiu del 25N, dia internacional per l'erradicació de la violència vers les dones. La iniciativa és una trobada internacional de Kick Boxing, per donar visibilitat a l'esport femení i els fons recaptats es destinaran a la Fundació Vicente Ferrer. Al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb les lluitadores Mireia García i Victoria Boyanova, que dissabte són cap de cartell d'aquesta iniciativa solidària.

La Mireia García és una de les lluitadores més polivalents de la selecció espanyola i la Victoria Boyanova és un referent del Kick Boxing i el Muay Thay. "En el Kick Boxing utilizamos manos, puños y piernas, hay patadas; el Muay Thai añade codos, hay agarres y barridos", ha explicat Boyanova als micròfons de SER Catalunya, qui ha detallat també que "depende del combate tardamos más o menos en recuperarnos; hay veces que me siento atropellada y otras veces que salimos intactas".

Per altra banda, Mireia García ha explicat que va començar a ser lluitadora de molt petita. "Empecé a los 11 años. Mi madre fue la que más sufrió, en la primera pelea tuvo que tomarse cosas para relajarse, pero a día de hoy mis padres son mis mayores fans y los que más disfrutan", ha recordat García, mentre que Boyanova ha relatat: "a mí me gustaba mucho desde pequeña, pero no estaba bien visto para las mujeres y era prácticamente imposible. Tuve que esperar muchos años para poder hacerlo".

Dissabe la Mireia García disputarà el títol mundial i ha explicat a SER Catalunya que "no soy de investigar a mi rival, lo hace mi entrenador y yo me fío". Per altra banda, la Victoria Boyanova disputarà el títol europeu contra una lluitadora de Polònia i ha explicar que "será un combate muy complicado".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00