Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

La història de Miquel Pucurull: 83 anys i 46 maratons

Al 'Què t'hi Jugues!' Miquel Pucurull és protagonista a la secció 'Remember when..'

La història de Miquel Pucurull: 83 anys i 46 maratons

La història de Miquel Pucurull: 83 anys i 46 maratons

12:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1669128088522/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Miquel Pucurull ha estat protagonista al 'Remember when...' al 'Què t'hi Jugues!'. Té 83 anys i ha disputat 46 maratons i al voltant de 1.000 curses. "Vaig a córrer una hora al dia com a mínim i hi ha un dia a la setmana que descanso, que normalment és el divendres", ha explicat Pucurull als micròfons de SER Catalunya, on ha explicat què fa: "més que córrer, corrinyo. Corrinyar significa córrer sense gaire pressa, i això és el que faig cada dia".

El protagonista de 'Remember when...' ha explicat que va començar a córrer amb 40 anys "per perdre pes". "Vaig jugar a bàsquet, vaig deixar de jugar als 30 més o menys i vaig estar 10 anys sense fer res. Em vaig anar engreixant i engreixant fins que un dia llegint el diari 'Avui' vaig llegir un article que explicava que per a les persones sedentàries que volien posar-se en forma, no hi havia res com córrer", ha explicat Miquel Pucurull.

Per altra banda, Pucurull també ha explicat al 'Què t'hi Jugues que a les últimes maratons que ha corregut, ha vinculat la cursa amb alguna acció solidària. "Vaig córrer la marató de Nova York fa molts anys, i vaig veure que allà la majoria d'autòctons corrien la marató per alguna causa solidària", ha explicat als micròfons de SER Catalunya, i ha sentenciat: "em va semblar una idea extraordinària. Al 2014, a la marató de Barcelona, ho vaig dedicar a la investigació que fa l'hospital Sant Joan de Déu sobre la diabetis infantil i vaig tenir moltíssima sort perquè el primer any vaig recollir 13.000€".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00