Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Albert, pare de Marc Casadó: "Res està fet, tot està per fer"

El pare del debutant del Barça Marc Casadó ha passat pel Què t'hi Jugues per explicar com van viure el debut del seu fill

Albert, pare de Marc Casadó: "Res està fet, tot està per fer"

Albert, pare de Marc Casadó: "Res està fet, tot està per fer"

05:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1667396227151/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Albert Casadó, pare de Marc Casadó, ha explicat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' que està "molt orgullós i molt feliç" pel debut del seu fill però ha avisat que "res està fet i tot està per fer". "El Marc ho està vivint amb molta tranquil·litat. Ell veu que cada entrenament, cada minut és un premi. Està tranquil", ha admès.

El pare del migcampista ha revel·lat que li va preguntar al seu fill "què passaria si t'arriba el moment?". "Em va dir: papa, és un pas més. Com quan fas el salt al juvenil o al B", ha assegurat. Albert Casadó ha confessat que "de vegades el sorpren la naturalitat del seu fill".

Per últim, Casadó ha dit que sempre han intentat transmetre-li "molta humilitat". "Res està fet i tot està per fer. Ara és el moment més difícil de tots però crec que aquest missatge li ha anat calant", ha conclós.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad