Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Iñaki Peña, un relleu cuinat a foc lent

El porter alacantí porta 10 anys al club, té una gran relació amb Ter Stegen i ja han començat les converses per renovar el seu contracte que acaba aquesta temporada

Iñaki Peña, un relleu cuinat a foc lent

Iñaki Peña, un relleu cuinat a foc lent

07:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1667306606746/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Iñaki Peña serà titular avui contra el Viktoria Pilzen. És un porter de 23 anys que porta 10 anys al club amb un Erasmus de 6 mesos a Turquia. Ha passat per totes les categories inferiors des de l'Infantil. Al club el defineixen com prototip de porter perfecte pel Barça. Educat des de fa anys per ser  clavat a Ter Stegen. "Té un joc de peus impacable, solvència sota pals, molta agilitat i va bé per dalt", expliquen.

L'any passat en veure que Neto no marxava va voler anar a gaudir de minuts al Galatasaray. El va fitxar Domènec Torrent i va fer una gran eliminatòria contra el Barça. "Ja el coneixíem però aquest partit li va servir per demostrar que servia pel Barça", assegura. Iñaki Peña té la mateixa sensació: aquella cessió va ser clau ja que li va servir per demostrar que estava preparat pel repte del Barça. "Pot aportar el mateix que Ter Stegen, bon joc amb el peu, molt tranquil i amb molta confiança. No li pesa la responsabilitat", explica Domènec Torrent.

Des de petit s'ha fixat en Victor Valdés i després en Ter Stegen, amb qui té una gran relació en el dia a dia. Fonts de l'entorn del porter expliquen que es fixa molt en ell i en una entrevista al Larguero va assegurar que l'alemany "és el millor porter pel Barça i del món".

Iñaki peña acaba contracte al juny del 2023 i les converses per renovar el seu contracte ja han començat. Tot i que no estan a prop de tancar-lo la idea de Peña és continuar vinculat al Barça.

Els altres joves sota la lupa a Pilzen

Marc Casadó, Álvaro Sanz, Àlex Valle, Ilias Akhomach i Arnau Tenas també han entrat a la llista de convocats pel partit contra el Viktoria Pilzen. El que més opcions té de participar és Casadó, pivot del Barça Atlètic que Xavi ha convocat a diferents partits amb la idea d'utilitzar-lo de lateral dret. Álvaro Sanz pot jugar de pivot i d'interior, és un dels jugadors veterans del filial i ja ha jugat tres partits amb el primer equip. Valle és el lateral esquerre del filial, important per Márquez i a la Youth League. Ilias va debutar la temporada passada i és un dels jugadors amb més qualitat del segon equip. Tenas, com és habitual, completa la llista de porters a la convocatòria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
  •