Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Si fas un partit com el del Bayern pots guanyar el 99'9% dels partits de la Lliga, però és la Champions"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la derrota del FC Barcelona contra el Bayern de Munich en partit de Champions League amb Lluís Cortés i Lluís Carreras

"Si fas un partit com el del Bayern pots guanyar el 99'9% dels partits de la Lliga, però és la Champions"

"Si fas un partit com el del Bayern pots guanyar el 99'9% dels partits de la Lliga, però és la Champions"

33:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663159710235/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit el FC Barcelona ha perdut 2-0 contra el Bayern de Munich en partit de Champions a l'Allianz Arena. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat amb Lluís Cortés i Lluís Carreras. "La primera part del Barça va ser molt bona, però la segona no tant", ha analitzat Cortés, mentre que Carreras ha afegit que "és una llàstima la derrota a l'Allianz perquè el Barça va fer un partit per guanyar".

Amb Cortés i Carreras també hem analitzat la jugada del primer gol del Bayern de Munich. "El primer gol és culpa compartida de Marcos Alonso i Ter Stegen", ha afirmat Cortés, i Carreras hi ha afegit més noms: "jo hi sumaria més fent: Raphinha i Lewandowski parteixen d'una posició errònia. I ningú els avisa, hi ha un error de comunicació".

Un altre dels noms propis del partit va ser el d'Ousmane Dembélé. "En partits com el d'ahir és on vull veure a Dembélé. Les condicions les té, però les ha de demostrar", ha destacat Carreras a SER Catalunya. "Ahir era l'escenari ideal per a Dembélé, però va estar desaparegut, Raphinha tampoc va fer un bon partit, i això el Barça ho va acusar bastant", ha afegit Cortés.

Finalment, també hem analitzat la situació del conjunt blaugrana i les seves possibilitats de classificar-se pels vuitens de final de la Champions. "Quan repasses el grup veus que, contra el Bayern a fora de casa, és el partit que pots perdre", ha destacat Cortés, i Carreras també s'ha mostrat optimista. "No estic preocupat per la classificació pels vuitens de final de la Champions", ha dit i ha afegit: "si fas el partit d'ahir pots guanyar el 99'9% dels partits de la Lliga, però això és la Champions i el rival t'exigeix molt més".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad