Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Giovane Élber: "Lewandowski es un jugadorazo impresionante. Es profesional al 100%"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb l'exdavanter mític del Bayern de Munic en la prèvia del partit que el FC Barcelona juga aquesta nit a l'Allianz Arena

Giovane Élber: "Lewandowski es un jugadorazo impresionante. Es profesional al 100%"

Giovane Élber: "Lewandowski es un jugadorazo impresionante. Es profesional al 100%"

07:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663073436341/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit el FC Barcelona juga contra el Bayern de Munich a l'Allianz Arena, un partit de la fase de grups de la Champions League. Per analitzar la prèvia d'aquest partit, al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Giovane Élber, mític davanter de l'equip alemany. "En un partido como el de esta noche hay que estar en el estadio, no puedo mirarlo desde casa", ha afirmat a SER Catalunya.

Un dels noms propis del partit serà el del davanter blaugrana Robert Lewandowski, que avui torna a la que va ser casa seva i s'enfronta al seu exequip. "Lewandowski es un jugadorazo impresionante. ¡Cómo se cuida! En el Bayern nunca se lesionó, es 100% profesional", ha destacat, i ha afegit: "No es solo un jugador de área como era yo. Sale del área, combina, juega con la pierna derecha y la izquierda y genera muchos espacios a sus compañeros".

Más información

Finalment amb Giovane Élber també hem parlat sobre Gavi, un jugador que agrada molt a la direcció esportiva del Bayern. "Gavi lo está haciendo muy bien en el Barça y claro que gusta en el Bayern, pero no creo que salga del Barça", ha afirmat al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad