Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

Manel Estiarte: "Tot i tenir un inici complicat, en aquell equip ens vam acabar estimant. Junts vam fer coses excepcionals"

Avui al 'Què T'hi Jugues!' parlem amb Manel Estiarte de l'estrena de '42 segundos', una pel·lícula sobre l'equip de Waterpolo dels Jocs Olímpics de Barcelona '92

Manel Estiarte: "Tot i tenir un inici complicat, en aquell equip ens vam acabar estimant. Junts vam fer coses excepcionals"

Manel Estiarte: "Tot i tenir un inici complicat, en aquell equip ens vam acabar estimant. Junts vam fer coses excepcionals"

11:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1661949165204/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

42 segons són els que hauria necessitat la selecció espanyola de waterpolo per aconseguir l'or, en lloc de la plata, durant els Jocs Olímpics del 92. I '42 segundos' és també el títol de la pel·lícula, dirigida per Àlex Murrull i Dani de la Orden, que s'ha inspirat en la gesta d'aquell equip i que s'estrena aquest divendres.

Un film que té com a protagonistes als dos líders de la selecció: Manel Estiarte i Pedro Garcia Aguado, interpretats per Álvaro Cervantes i Jaime Lorente. Per aquest motiu, avui al 'Què T'hi Jugues' hem parlat amb Estiarte, qui ha confessat tenir "la sensació que tens abans d'un partit, quan vols que les coses vagin bé". L'exwaterpolista ha explicat que la pel·lícula representa molt més que un partit. "Té un punt molt més profund. Mostra relacions socials de gent de caràcters diferents, ensenya com es van gestionar traumes o addiccions, aspectes que no és que estiguin presents dins el món de l'esport sinó que passen al nostre dia a dia, a la nostra societat" diu Manel Estiarte.

La producció mostra el que hi havia darrere d'un equip que des del 1990 fins al 2000 va ser a totes les finals continentals. "Tot i tenir un inici complicat, amb diferències entre nosaltres, vam acabar acceptant-nos, entenent-nos i estimant-nos. Aquell grup ho tenia tot, teníem un talent increïble. Junts erem una cosa excepcional" explica Estiarte. L'esportista ha agraït que s'hagi fet una pel·lícula com aquesta i s'ha mostrat il·lusionat perquè les noves generacions puguin conèixer el que va aconseguir aquella selecció. "Sempre ens queixem que es parla de waterpolo cada quatre anys als Jocs Olímpics, i jo admiro que hagin fet un film com aquest. Donem l'oportunitat als joves d'avui que coneguin un fet que vam viure fa 30 anys."

"Oblideu-vos de Bernardo Silva"

Manel Estiarte, que actualment forma part del cos tècnic de Guardiola al Manchester City, també ha aprofitat per acabar amb els rumors de la possible arribada de Bernardo Silva al Barça: "Oblideu-vos-en, està molt bé aquí". Per tant, Laporta es quedarà sense la cirereta del pastís, almenys en aquest mercat, que tanca demà.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00