Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

"És una derrota que fa mal perquè Espanya va fer el millor partit de tota l'Eurocopa"

Avui al 'Què T'hi Jugues' analitzem l'eliminació de la selecció femenina a l'Eurocopa amb Lluís Cortés i Sonia Lus

"És una derrota que fa mal perquè Espanya va fer el millor partit de tota la Euro"

"És una derrota que fa mal perquè Espanya va fer el millor partit de tota la Euro"

08:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1658402859915/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Espanya va perdre ahir les opcions de guanyar l'Eurocopa, després de caure contra les amfitriones a quarts de final, una Anglaterra que va anar pel darrere al marcador fins els últims instants. El conjunt dirigit per Jorge Vilda va perdre a la pròrroga i es va acomiadar del torneig. Sonia Lus, enviada especial de la SER a Anglaterra, s'acomiada de l'Eurocopa amb un mal gust de boca: "la selecció va fer un bon partit, però un cop més es queda a les portes de passar una eliminatòria. Les jugadores estaven molt dolgudes, hi havia moltes esperances dipositades en aquest torneig".

Lluís Cortés considera que és una derrota dolorosa, perquè "Espanya va sotmetre Anglaterra en molts trams, sobretot a la primera part". Cal recordar que l'equip va començar l'Euro amb les lesions de Jenni Hermoso i Alèxia Putellas, dos puntals de l'equip de Vilda. "Espanya s'ha sabut sobreposar als obstacles. S'ha vist una selecció fluida, lleugera i alegre", opina Cortés. "A la fase de grups l'equip tenia dubtes, però a partir de la derrota contra Alemanya, es van treure la llosa del damunt", afegeix l'ex entrenador del Barça.

La selecció espanyola va baixar l'accelerador al final i això va provocar el gol de l'empat de Toone. El somni d'optar al títol es va esvair a la pròrroga. La gestió de Jorge Vilda ha generat molta polèmica, però Cortés no vol fer sang: "Ahir, per exemple, Vilda va encertar jugant amb Tere d'inici i donant entrada a Athenea a la segona part. És cert que Amaiur i Claudia Pina podrien haver gaudit de més protagonisme". En tot cas, les jugadores espanyoles tindran ara uns dies per descansar, carregar piles i començar ja la pretemporada amb els seus respectius equips.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00