Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Baloncesto

"A banda del talent, la sensació familiar i d'unitat és la clau de l'èxit de Golden State Warriors"

Al 'Què T'hi Jugues!' parlem amb Albert Robledillo, membre de l'equip de scouting dels Golden State Warriors

"A banda del talent, la sensació familiar i d'unitat és la clau de l'èxit de Golden State Warriors"

"A banda del talent, la sensació familiar i d'unitat és la clau de l'èxit de Golden State Warriors"

11:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1655986509540/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Els Golden State Warriors van guanyar la setmana passada l'anell de l'NBA, vencent per 4 a 2 a les finals als Boston Celtics. La franquícia de San Francisco va aconseguir d'aquesta manera el quart títol en vuit anys, un rècord històric pels Stephen Curry, Klay Thompson, Draymond Green i companyia.

Al 'Què T'hi Jugues!' hem parlat amb Albert Robledillo, un català que enguany també ha estat campió de la NBA, encara que sigui des d'un segon pla. "La meva funció és controlar, per la franquícia, el talent jove que hi ha fora dels EEUU", ens ha explicat Robledillo. Ell és periodista i va estar cobrint el futbol molt temps, però la seva veritable passió és el bàsquet i tenia clar que s'hi volia dedicar. "Quan vaig veure que no podia treballar a temps complet a cobrir el bàsquet, vaig decidir posar-me en el món de l'scouting", diu Robledillo. Va ser llavors quan va tenir l'oportunitat de treballar amb els GSW.

"Han guanyat perquè són boníssims, però hi ha una sensació d'unitat i comunió que és la clau de la longevitat d'aquest equip", opina Robledillo. Segons diu, els jugadors van aconseguir actuar amb normalitat i treure's la pressió del damunt per guanyar aquest anell: "Hi havia més ganes de guanyar que pressió per fer-ho". L'scouter de Golden State té clar que els de San Francisco són capaços de guanyar algun anell més en els pròxims dos o tres anys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00