Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Motociclismo

"Rossi va canviar la percepció de l'esport. El va popularitzar i el va portar al nivell de fama mundial"

Nadia Tronchoni presenta al 'Què t'hi Jugues!' el seu llibre 'Valentino: las mil caras de Rossi"

"Rossi va canviar la percepció de les motos. El va popularitzar i el va portar al nivell de fama mundial"

15:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1654002114268/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' la periodista Nadia Tronchoni ha presentat el seu llibre 'Valentino: las mil caras de Rossi", on pretén descobrir la persona que hi ha darrere del personatge del mític pilot. "Rossi va canviar la percepció de l'esport, el va popularitzar a més de canviar l'estil de les curses", ha afirmat, i ha afegit que "va portar el seu esport al nivell de fama mundial".

Sobre la personalitat i la manera de fer de Valentino Rossi, Tronchoni ha assegurat que "és molt difícil conèixer-lo, per això em va semblar tan interessant fer aquest llibre", i ha explicat que el seu objectiu inicial, quan va començar a escriure el llibre, era "intentar descobrir qui hi havia darrere del Rossi que tots coneixem". Sobre Valentino, ha afirmat que "és molt amic dels seus amics, molt del seu poble, fa a tothom partícips dels seus èxits i acaba formant una família. Això no ho veiem en altres pilots".

Finalment, Nadia Tronchoni ha explicat una anècdota, sobre quan i on va néixer la rivalitat Rossi-Márquez. "Valentino assumeix que Márquez serà el seu hereu, fins que hi ha un episodi on Rossi el convida al seu circuit l'any 2014. Márquez va a guanyar i va fer dubtar a tothom de si venia a burlar-se del Valentino", ha sentenciat Nadia Tronchoni sobre el seu llibre al 'Què t'hi Jugues!'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00