Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Una final de la Champions entre les millors porteres del món

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem el duel de porteres de la final de Champions entre Barça i Lyon amb Sandra Paños, Christiane Endler i Pablo Moreno, qui ha entrenat a les dues

Una final de la Champions entre les millors porteres del món

23:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652965306343/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Dissabte el FC Barcelona jugarà la final de la Champions contra el Lyon, equip dominador de la competició amb 7 copes d'Europa. L'equip de Jonatan Giráldez buscarà revalidar el títol en un partit on les dues porteries seran una de les grans claus de l'enfrontament, defensades per dues de les millors porteres del món. Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat aquest duel de porteries amb les dues protagonistes: Sandra Paños i Christiane Endler. I també amb Pablo Moreno, qui ha entrenat a les dues en diferents etapes de les seves carreres.

Sandra Paños: "Si conseguimos ganar la Champions sería la guinda a esta temporada que estamos haciendo"

La portera del FC Barcelona ha assegurat que les jugadores estan "muy concentradas y con muchas ganas de la final", i sobre el duel a les porteries ha comentat que "sabemos que en el partido habrá ocasiones de gol e intentaremos cada una ayudar a su equipo y ojalá salga bien por la parte que me toca".

Sobre el fet de poder aconseguir la segona Champions del club, Sandra Paños ha confessat que "tenemos las mismas ganas de volver a repetir lo del año pasado. El contexto es diferente, jugamos con un estadio lleno y eso también nos anima a revalidar el título". A més, ha mostrat les seves ganes de tancar una temporada històrica amb el títol europeu: "Si conseguimos ganar la Champions sería la guinda a esta temporada que estamos haciendo".

Tot i això, la portera blaugrana ha mostrat un gran respecte cap al Lyon. "Sabemos el rival que tenemos enfrente, va a ser un partido muy disputado. No hemos ganado ningún partido contra ellas y tenemos muchas ganas", ha comentat Sandra Paños sobre una final a la qual ha assegurat que "nuestra idea es ir allí a ganar el partido y levantar la copa".

Christiane Endler: "El Barça es claramente uno de los ejemplos a seguir en Europa"

Christiane Endler, la portera del Lyon, ha destacat el gran treball que ha realitzat el Barça i com ha crescut la seva competitivitat. "El Barça tiene grandes jugadoras y ha hecho un muy buen trabajo de formación y ha contratado a jugadoras clave que han hecho que crezca su equipo", ha comentat, i ha afegit que "el Barça ha progresado con el tiempo y es claramente uno de los ejemplos a seguir en Europa".

A més, Endler ha elogiat també la figura d'Alexia Putellas: "Es una jugadora que tenemos que saber como contrarrestar su calidad técnica y física. Se merece todos los premios que ha ganado, lo que ha hecho estos años es increíble". També ha destacat a la resta de jugadores, considerant-les a totes grans professionals. "Aitana está teniendo muy buen año, Hansen también destaca muchísimo. Todas son muy buenas jugadoras, además tienen muy buena defensa, no encajan apenas goles", ha analitzat Christiane Endler a SER Catalunya.

Pablo Moreno: "S'enfronten les dues millors porteres del món"

Finalment, hem analitzat aquest duel de porteres amb Pablo Moreno, entrenador de porters que ha entrenat a les dues jugadores en diferents etapes: a Paños al Llevant i a Endler al València. "S'enfronten les dues millors porteres del món", ha comentat, i ha mostrat també la seva alegria per l'èxit que han aconseguit les dues: "és merescut aquest premi de que juguin una final de Champions".

A més, Pablo Moreno ha destacat que "la principal virtut de les dues és la voluntat de seguir aprenent en tot moment. És un autèntic espectacle treballar amb elles", i també ha remarcat la seva professionalitat: "estan preparades per resoldre qualsevol mena de situació. A més, les dues són molt bones aturant penals". Finalment, ha expressat el consell que donaria a totes dues: "Els hi diria que gaudeixin, que només hi ha dues porteres que jugaran la final de la Champions i són elles", ha sentenciat Pablo Moreno a SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00