Sociedad

Roben un vehicle, provoquen una persecució i xoquen el cotxe contra una paret seca

La policia ha detingut tres individus per haver sostret un vehicle i haver provocat danys en un altre

Vehicle accidentat / Policía Na

Maó

Agents de la Policia Nacional a Maó, han detingut tres homes com a presumptes autors de diversos delictes de robatori d’un de vehicle, temptativa d'un altre robatori i delicte contra la seguretat viària.

Els fets es remunten al passat divendres quan dues empreses de lloguer de vehicles van denunciar el robatori i diversos danys a vehicles de la seva propietat.

L'endemà, prop de la mitjanit, un indicatiu policial va advertir la presència en un carrer de Maó d'un dels vehicles denunciats anteriorment com a sostrets. A l’intentar identificar els conductors, aquests van fugir, produint-se una persecució per la zona que va acabar quan els fugitius van xocar amb una paret seca.

Tot i l’accident, un dels ocupants del vehicle va poder fugir, essent detingut hores més tard.

El dia següent i després d'efectuar comprovacions amb Policia Local i un cop s'havia rebut la denúncia de la sostracció d'un altre vehicle, es va identificar i es va procedir a la detenció del tercer presumpte autor, conductor del segon vehicle sostret.

Els tres detinguts són espanyols, sent un d'ells menor d'edat, i els altres dos de 19 i 32 anys respectivament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00