Directo

INVESTIDURA DE FEIJÓO Última hora del debate y la votación en el Congreso

Sociedad

PIME demana als polítics que es fomenti la contractació local als concursos públics

Per aconseguir aquest marc favorable, PIME proposa establir un portal de transparència de la contractació pública

PIME Menorca / PIME Menorca

Maó

PIME Menorca sol·licita als diferents partits polítics fomentar la contractació local als concursos públics per consolidar les empreses de l'illa.

La patronal de la petita i mitjana empresa recorda que la contractació pública és un exemple de col·laboració publico-privada que mereix una participació més gran dels autònoms i pimes menorquines.

Des de PIME s’explica que en moltes ocasions, per la complicació de la licitació i la documentació necessària, les empreses menorquines no acudeixen a aquestes contractacions, quan són les que més coneixen l'entorn i disposen d'infraestructura que facilitaria l'execució del contracte.

Per aconseguir aquest marc favorable, PIME proposa establir un portal de transparència de la contractació pública, i fomentar la contractació d'empreses locals.

La patronal de la petita i mitjana empresa també assenyala la importància d'establir com a criteri positiu de puntuació a les licitacions l'arrelament de l'empresa a la zona, ampliar el termini de presentació d'ofertes per a contractes menors, adaptar oferta pública als costos reals per evitar que els concursos i licitacions quedin deserts i un ús més gran de la contractació per lots.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00