Directo

LA SER, EN WHATSAPP Síguenos para estar al día de la actualidad, conocer las noticias más leídas y descubrir historias

Sociedad

L'ordenació episcopal del nou Bisbe de Menorca reunirà 20 autoritats eclesiàstiques i 60 preveres

El nunci apostòlic a Espanya, Bernardito Auza, presidirà la cerimònia aquest dissabte a Ciutadella

Gerard Villalonga

Ciutadella

L'ordenació episcopal del nou bisbe de Menorca, Gerard Villalonga, reunirà aquest dissabte a la Catedral de Ciutadella una gran multitud d’autoritats eclesiàstiques. Dos cardenals, 18 bisbes i arquebisbes, i 60 preveres, a més de prop de 40 autoritats autonòmiques, insulars i municipals participaran dels actes.

El nunci apostòlic a Espanya, Bernardito Auza, presidirà una cerimònia en la que també participaran l'arquebisbe de València, Enrique Benavent; el bisbe de Solsona i ex bisbe de Menorca, Francesc Conesa; el bisbe de Lleida, i també antic bisbe de Menorca, Salvador Giménez; o el bisbe de Mallorca, el menorquí Sebastià Taltavull Anglada, entre altres.

L'ordenació episcopal Villalonga serà la sisena que té lloc a la catedral basílica de Ciutadella de Menorca al llarg de la història. La primera de la història diocesana de Menorca i de la Catedral va ser la del tretzè bisbe contemporani, Miquel Moncadas i Noguera, que va tenir lloc el 2 de febrer de 1968.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00