Más deportes

L'Avarca de Menorca acaba segon a la fase regular tot i perdre a la vista a La Rioja

Passa directament a semifinals de la competició i s'assegura disputar una competició europea la propera temporada

L'equip de l'Avarca va celebrar així el seu segon lloc a la classificació final de la fase regular. / Avarca de Menorca

Maó

Dolça derrota de l’Avarca Menorca a la pista de l’Haro a La Rioja a la última jornada de la fase regular de la Liga Iberdrola. Les de Bep Llorens van perdre al tie break, per 3-2, però la derrota del Tenerife a la pista del Kiele Socuéllamos per 3-1 va permetre a les menorquines acabar la fase regular en segona posició. Aquest fet farà que l’Avarca passi directament a les semifinals de la competició i, a manca de confirmació oficial, ja les classifica per a una competició europea per a la temporada vinent.

El partit a Haro va ser disputadíssim. Els parcials van ser 25-23, 21-25, 25-27, 30-28 i 15-13. Afortunadament, el Kiele Socuéllamos va derrotar per tres sets a un al Tenerife el que impossibilitava a les de Santa Cruz poder avançar a les ciutadellenques a la darrera jornada.

Amb aquests resultats Tenerife jugarà els quarts de final contra el Socuéllamos el dos propers caps de setmana mentre que a l’altra eliminatòria s’enfrontaran Sant Cugat i Cajasol.

Aquestes dues setmanes permetran a l'Avarac recuperar efectius d'entre les seves jugadores lesionades de cara als play off.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00