Sociedad

Radio Menorca SER organitza el seu primer 'Foro Inmobiliario'

El proper 24 de març, l'Ateneu de Maó acollirà una jornada de debat sobre el mercat immobiliari

Foto: vecteezy.com

Maó

El proper divendres 24 de març, Ràdio Menorca SER organitza a l’Ateneu de Maó un punt de trobada on debatre sobre la situació del mercat immobiliari. En els darrers temps s’han posat damunt la taula propostes de limitació de venda de propietats a no residents. L’augment destacat de la inversió estrangera ha motivat que, en ple debat del model turístic de Balears, es fessin propostes que han preocupat a les empreses immobiliàries de Menorca.

Paral·lelament hi ha un problema social en quant a l’augment dels preus de la vivienda i, per tant, l’accès a la compra o el lloger.

El Foro immobiliari de la SER vol exposar les opinions, possibles solucions i anàlisi dels experts.

També es rallarà dels reptes que té Menorca com a destí de vivendes vacacionals, la seva regulació i com s’espera que sigui la temporada 2023.

El Foro immobiliari es fa des de les 11 del matí a les 14 hores a l’Ateneu de Maó aquest proper divendres 24 de març amb el suport de l’Ajuntament de Maó, l’Associació professional d’experts immobiliaris i les empreses Lucas Fox, Bonnin Sansó, Finques Toyo Pons, 3 Villas, Pons Morales, Fincas Llongas, Casas en Menorca, Portal Menorca y Stanza Premium.

Es un acte gratuit i amb aforament limitat. També es podrá seguir a través del perfil de Radio Menorca a Facebook.

vecteezy.com

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
  •