Sociedad

Gerard Villalonga, nou bisbe de Menorca

Vilallonga, és el vicari general de l’illa des del 2011 i vicari judicial des del 2015

Gerard Villalonga, bisbe de Menorca

Ciutadella

Menorca té nou bisbe. Aquest migdia la Santa Seu ha anunciat el nomenament de Gerard Villalonga, actual administrador diocesà de Menorca, com a nou prelat titular de l'illa.

Vilallonga, és el vicari general de l’illa des del 2011 i vicari judicial des del 2015. A més és, des del 2005, canonge i degà de la catedral basílica de Menorca. Ja va ser administrador diocesà de Menorca del 22 de setembre del 2015 al 7 de gener del 2017. Ara, li toca el torn d'exercir-se com a bisbe diocesà.

El nou bisbe de Menorca, va néixer el 29 d'abril de 1958 a Maó, diòcesi en què va rebre l'ordenació sacerdotal el 20 de juny de 1987. Del 1990 al 1993 va cursar estudis a la Universitat Gregoriana de Roma, on va assolir el grau de Llicenciat en Dret Canònic i va fer un postgrau d'especialització en Jurisprudència.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00