Sociedad

Detenen un home per entrar ebri a un col·legi de Ciutadella i molestar diversos menors

Els fets van ocórrer a les 8h del matí, moment en que entraven els alumnes de secundària

Col·legi La Consolació

Maó

Un home ha estat detingut per entrar en un col·legi de Ciutadella, segons sembla en estat d'embriaguesa, i molestar diversos alumnes que eren al pati.

El succés va tenir lloc aquest dimarts al matí al Col·legi de La Consolació de Ciutadella. L'home va accedir fins al pati del centre a les 8h del matí, el moment en què entraven els alumnes d’ESO, i es va dirigir a alguns d’ells parlant en italià. Segons diverses fonts, l’individu presentava evidents símptomes d’embriaguesa.

Els alumnes van intentar ignorar-lo i ràpidament van posar els fets en coneixement del centre, que va requerir la presència policial.

Una vegada arribats els policials, la pròpia directora del col·legi va posar explicar els fets als agents i, posteriorment, va interposar la corresponent notícia.

La Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i ja ha detingut l'home per un possible delicte de coaccions lleus. Ha quedat en llibertat provisional.

El Col·legi desmenteixen que, tal com s’havia comunicat en un principi als pares del centre, l'home invités els alumnes a pujar a un vehicle o intentés emportar-se algun menor. Cap dels estudiants, ni cap altre testimoni, ha declarat res de semblant.

La direcció del centre, va emetre aquest mateix dimarts un comunicat a tots els pares dels alumnes explicant la situació ocorreguda.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00