María Correa i Inés Abreu classifiquen pel Campionat d'Espanya d'ILCA 6

Van quedar cinquena i sisena a l'autonòmic del cap de setmana

La regatista menorquina anirà al Campionat d'Espanya de Torrevella. / CM Mahón

Maó

Les regatistes del Club Marítimo Mahón María Correa i Inés Abreu competiran del 8 al 12 de febrer a Torrevella, Alacant, al Campionat d'Espanya de vela, classe ILCA 6. Les dues esportistes van quedar en cinquè i sisè lloc al Campionat de Balears disputat aquest passat cap de setmana a aigües de Can Pastilla a Mallorca. Aquest resultat les fa anar a Torrevella de forma matemàtica.

Qui també participarà a l'estatal és David Ponsetí, del Club Nàutic Ciutadella, que va guanyar el campionat balear en aquesta categoria. La seva companya Maria Gornés està pendent de saber si van els 8 ó els 10 millors de cada classe per veure si entra, o no, a la convocatòria.

Es dona el fet que Inés Abreu encara ha de competir a la classe ILCA 4 al Campionat de Balears. Segons la seva classificació també podria anar a l'estatal d'aquesta categoria.