Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Baloncesto

Edwin Jackson seguirà a l'Hestia Menorca tota la temporada

El jugador francès ha refusat fitxar per un equip del seu país de categoria superior

El jugador francès seguirà tota la temporada amb l'Hestia Menorca. / Antxon Castresana - Hestia Menorca

Maó

Edwin Jackson seguirà amb l’Hestia Menorca tot el que queda de temporada. Així ho ha anunciat el club després que l’aler internacional francès hagi renunciat a les darreres hores a una oferta que tenia per marxar al seu país a un equip de superior categoria. Jackson és el referent ofensiu de l’equip i el millor encistellador de la categoria amb una mitjana superior als 22 punts per partit disputat.

L’aler excampió de món és el jugador diferencial de l’equip després de la marxa d’Slava Kravtsov. Perdre’l obligaria a Javi Zamora a reconstruir tot l’equip per segon cop aquesta temporada. El tècnic recordava quan el francès va arribar que ambdós, que havien coincidit a Estudiantes, van quedar-se amb un regust amarg perquè malgrat la bona entesa entre ells , una lesió va impedir a Jackson jugar i sumar a l’equip tot el que volia i veien l’Hestia com la oportunitat perfecte per desquitar-se.

I més enllà dels punts i del seu joc, Jackson aporta molts intangibles de consells als nous jugadors i exemple per a un dels planters més joves de tota la competició.

Però Jackson també és notícia per un altre tema. Després de la seva absència dissabte a la final per cuidar-lo per les seves molèsties físiques, està en dubte si podrà jugar el proper cap de setmana contra el Salou. En un principi està a disposició de l’equip. Però a ningú se li escapa que se li podria donar una setmana més de marge per assegurar la seva recuperació ja que es confia que els Alderete, Molins i companyia puguin treure endavant el partit sense l’aportació del francès.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00