Massa líder per l'Avarca de Menorca

El Gran Canaria va guanyar al 'tie break' i manté el lideratge de la calssificació

El Gran Canaria va sumar dos punts a la seva visita a Ciutadella. / RFEVB

Maó

L’Avarca de Menorca de la Liga Iberdrola no va poder derrotar al líder Gran Canària i va caure al poliesportiu de Ciutadella per dos sets a tres. Els parcials van ser 21-25, 25-21, 25-23, 23-25 i 5-15 al 'tie break'. Les de Bep Llorens van tenir al seu abast guanyar el partit al quart parcial, però un Gran Canaria liderat per Saray Manzano va saber aguantar l'embranzida i forçar el cinquè set. Al 'tie break' les visitants van ser molt superiors.

De tota manera, l’Avarca es manté segon a la classificació i segueix sent l’únic equip que ha puntuat a tots els seus enfrontaments. El Gran Canaria es troba primer a la taula amb només tres punts d'avantatge per la qual cosa una ensopegada de les canaries podria atorgar el liderat a les balears en qualsevol moment.