Sociedad

Sant Lluís licita l'aparcament de Sa Tanca

L'estacionament se situarà a la segona planta soterrada de l’edifici i és un primer pas per definir les actuacions necessàries per adequar l’espai sencer de 5.070 metres quadrats

Google maps

Maó

L'ajuntament de Sant Lluís ha tret a licitació el projecte per habilitar un aparcament públic a l'edifici Sa Tanca, adquirit recentment per més de 2 milions d'euros i amb aportació econòmica del Consell de Menorca i el Govern balear.

La redacció del projecte té un cost màxim de 12.880 euros i el termini d'execució és de dos mesos.

L’aparcament se situarà a la segona planta soterrada de l’edifici i és un primer pas per definir les actuacions necessàries per adequar l’espai sencer de Sa Tanca, de 5.070 metres quadrats.

S’ha de recordar que Sant Lluís va comprar l'edifici a l'octubre de 2021 i va obrir el debat sobre els usos. El primer punt d’acord va ser la necessitat d’aprofitar la capacitat de la segona planta per augmentar les places d’aparcament disponibles en un punt estratègic del municipi, a l’entrada del nucli urbà.

Una vegada es disposi del projecte es coneixerà el cost de l'actuació planificada. Per finançar-la, l'equip de govern ha demanat ajut econòmic a través dels fons europeus.

La compra de Sa Tanca es va tancar per 2.093.300 euros, 1.650.000 dels quals els aporta el Govern mitjançant els fons de l'Impost del Turisme Sostenible, el Consell 400.000 euros i l'ajuntament de Sant Lluís 43.300 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00